2019-06-20 02:03:16
Φωτογραφία για Υπερσύγχρονα smartphones: Η Apple και άλλοι κατασκευαστές παρουσίασαν πτώση κατά το πρώτο τρίμηνο
Η αγορά των smartphone υψηλού επιπέδου και τα αποτελέσματα των πωλήσεων έλαβαν χώρα το πρώτο τρίμηνο. Οι μετρήσεις μας δείχνουν πως μειώθηκαν κατά 8% σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέταξε η Research Counterpoint .  

Αυτή η πτώση σχετίζεται εν μέρει με την Apple η οποία έχει πέσει κάτω από τις άλλες με πωλήσεις κάτω κατά 20% για το iPhone, σε σύγκριση με τις αρχές του 2018.

Παρά την πτώση αυτή, η Apple παραμένει ο μεγαλύτερος πωλητής των smartphone υψηλής τεχνολογίας με μερίδιο 47%. Σχεδόν ένα premium smartphone από τα δύο είναι ένα iPhone, το οποίο είναι αρκετά εντυπωσιακό από μόνο του. Η Apple ακολουθείται από τη Samsung που έχει μερίδιο 22% και η οποία έχει δει μια άνοδο στις πωλήσεις χάρη στο Galaxy S10. Στη συνέχεια, η Huawei βρίσκεται στην τρίτη θέση με 16%. Τα premium smartphones της είναι οι σειρές P και Mate

Η κορυφαία αγορά smartphone δεν είναι απλή για τα εμπορικά σήματα, επειδή οι τιμές είναι υψηλές και το κοινό στρέφεται ολοένα και περισσότερο προς τηλέφωνα χαμηλής ή μεσαίας κατηγορίας, δεδομένης των δυνατοτήτων που προσφέρουν .

Όσον αφορά την κατάταξη ανά περιοχή, η Apple είναι η πρώτη μάρκα premium στη Βόρεια Αμερική, τη Μέση Ανατολή και τη Δυτική Ευρώπη. Η Samsung είναι η πρώτη στη Λατινική Αμερική, στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα (ΕΟΚ) και στην Ασία-Ειρηνικό (χωρίς την Κίνα). Τέλος, η Huawei είναι η πρώτη στην Κίνα.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ