2019-07-11 22:17:16
Φωτογραφία για Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΙΧΑΛΑΤΟΥ του ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφερε να εκλεγεί αλλά αναδείχθηκε πρώτη σε σταυρούς προτίμησης στη ΒΟΝΙΤΣΑ -Ευχαριστήριο
           Η Γεωργία Μιχαλάτου αναδείχθηκε πρώτη σε σταυρούς προτίμησης στη γενέτειρα της Βόνιτσα και στην ενότητα Ανακτορίου αλλά δεν τα κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής στην Αιτωλοακαρνανία. 

         Οι ψήφοι που συγκέντρωσε στη Βόνιτσα ήταν 350 και στην ενότητα Ανακτορίου (20 Εκλογικά Τμήματα) 620 με αποτέλεσμα να στέφεται πρώτη σε σταυρούς στη περιοχή της Βόνιτσας, ενώ στους άλλους δήμους κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα. 

          Να σημειώσουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βόνιτσα διατήρησε τις δυνάμεις με 739 σταυρούς, από την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση του 2015 που είχε λάβει 741 (είχε απώλεια μόνο 2 ψήφους) και μάλιστα στην ενότητα Ανακτορίου βγήκε ενισχυμένος κατά 59 ψήφους (τώρα 1.571 και το 2015: 1.512)....            Η Γεωργία Μιχαλάτου με τη δυναμική παρουσία της στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να ξεχωρίσει και σε μήνυμά της αναφέρει:

      "Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και με τιμήσατε, στηρίζοντας με, με την ψήφο σας.


           Ανεξαρτήτου αποτελέσματος να συγχαρώ επίσης όλους τους συνυποψηφίους μου για τη μάχη που δώσαμε.

          Μπορεί να χάσαμε σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση αλλα συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος να τασσόμαστε ενάντια στις προσδοκίες της πλουτοκρατίας και να μαχόμαστε για ένα δυνατό κοινωνικό κράτος".

Πρώτευσε στη ΒΟΝΙΤΣΑ: 

Πρωτιά στην ενότητα ΑΝΑΚΤΟΡΙΟΥ: 

Τρίτη στο Δήμο ΑΚΤΙΟΥ -ΒΟΝΙΤΣΑΣ:

ΤΕΛΙΚΑ Αποτελέσματα ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ:
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ