2019-09-04 15:45:30
Φωτογραφία για Όταν η Κατερίνα Καινούργιου έλεγε για τον Γρηγόρη Γκουντάρα:«Δεν θα ήθελα να τον δω στο πλευρό πάλι μίας ξανθιάς παρουσιάστριας πρωινής ζώνης»
Είναι οριστικό πως από Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου στο "Ευτυχείτε" θα βρίσκεται ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Οι δύο συνεργάτες έχουν πολύ καλή σχέση, ωστόσο πριν περίπου δύο χρόνια η γνωστή παρουσιάστρια είχε εκφράσει μία άποψη, που μάλλον δεν φαίνεται να την ενστερνίζεται πια. Συγκεκριμένα, τότε κυκλοφορούσαν έντονες φήμες πως ο Γρηγόρης Γκουντάρας συζητά να βρίσκεται στην εκπομπή "Το Πρωινο" της Φαίης Σκορδά. 

Τότε εκείνη είχε δηλώσει τα εξής:

Το θέμα αυτό είχε προβληθεί από την τότε εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου "Φτιάξε Καφέ να στα πω". Μετά την προβολή του ρεπορτάζ, εκείνη ανέφερε το εξής "Δεν ξέρω αν κάνει να τοποθετηθώ, αλλά θα τοποθετηθώ. Δεν μου αρέσει εμένα αυτό, δηλαδή δεν ξέρω αν θα ταιριάξει με τη Φαίη. Είναι ένας άνθρωπος που είναι πολλά χρόνια ταυτισμένος με την Ελένη.. Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να κάνει κάτι αντίστοιχο σε μία παρουσιάστρια, που μπορεί να είναι ένα τσικ πιο κάτω από την Ελένη, αλλά παίζουν στα ίδια level
. Αν συνεχίζει να κάνει τηλεοπτικά, που τον αγαπάω πολύ και τον πιστεύω, νομίζω ότι πρέπει να κάνει κάτι διαφορετικό. Όταν κάποιος έχει ταυτιστεί με κάποιον άλλον τηλεοπτικά, καλό είναι να μην πηγαίνει σε κάποιον που μπορεί να είναι κάπως αντίστοιχος τηλεοπτικά. Ο Γρηγόρης μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα στην τηλεόραση. Εγώ δεν θα ήθελα να τον δω στο πλευρό πάλι μίας ξανθιάς παρουσιάστριας πρωινής ζώνης. Ούτε εδώ, ούτε στην Ελένη, ούτε στη Φαίη. Θα ήθελα να τον δω σε κάτι τελείως διαφορετικό, διότι πάντα θα υπάρχει σύγκριση με την Ελένη, για αυτό θα έπρεπε να αποφεύγονται αυτά"

Δείτε το βίντεο!

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ