2019-09-07 10:22:43
Φωτογραφία για ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Απίστευτο και όμως αληθινό: -6.417.728 εκατομμύρια ευρώ εισέπραξαν 33 εργολάβοι, προμηθευτές και εταιρείες. -Νέοι Δημοτικοί Σύμβουλοι σταματήστε τη πολιτική αυτή!
ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΔΩ και ΤΩΡΑ

Γράφει ο: Kώστας Θ. Τριαντακωνσταντής

Μαθηματικός

7 Σεπτεμβρίου 2019

Αγαπητοί Αναγνώστες

     Η απαίτηση  για ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ  ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ  ΕΛΕΓΧΟ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από συστάσεως

του ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

       Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση, γιατί ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ  να γίνει    Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.

      Αύριο 8 Σεπτεμβρίου 2019 έχουμε την εκλογή του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, την εκλογή της Οικονομικής Επιτροπής και την εκλογή της Επιτροπής Ζωής του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας.

           Σύμφωνα με το νόμο που ψήφισε μέσα στο καλοκαίρι η κυβέρνηση της Δεξιάς ο Πρόεδρος του ΔΣ εκλέγεται από τη Δημοτική Παράταξη του Δημάρχου. Σωστά  από πολύ νωρίς είχα εκτιμήσει και σας ενημέρωσα ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προταθεί και θα εκλεγεί Πρόεδρος του ΔΣ ο κ. Στούπας Θεόδωρος. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία και θα επανέλθουμε με άρθρο.......   


          Σύμφωνα με το ίδιο νόμο η παράταξη του Δημάρχου θα έχει τα 3/5 των μελών τόσο της Οικονομικής Επιτροπής όσο και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.  Να ευχηθούμε καλή επιτυχία  στα μέλη  των επιτροπών. 

         Με λίγα λόγια με άλλο νόμο, της απλής αναλογικής,  διεξήχθησαν οι Δημοτικές Εκλογές και με άλλο νόμο θα διοικηθούν οι Δήμοι. Αυτή είναι η Δεξιά. Δεν την θέλει την απλή αναλογική.

           Κατά πληροφορίες ετοιμάζει νόμο για τη διεξαγωγή των επόμενων Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών, ο οποίος θα αλλοιώνει πλήρως τη βούληση των πολιτών. Εύχομαι, χωρίς να το ελπίζω, οι πληροφορίες να είναι λάθος.

              H Δεξιά ήταν και παραμένει η ίδια. Δεν αλλάζουν παρότι ζούμε στη Κοινωνία της Πληροφορίας και στη Ψηφιακή εποχή. Ήθελαν, θέλουν και θα θέλουν με ποσοστά μειοψηφίας να  έχουν την απόλυτη εξουσία μόνοι τους. 

Σήμερα, και όχι τυχαία, σας ενημερώνουμε για τα ποσά που εισέπραξαν εταιρείες, προμηθευτές και εργολάβοι  από 1-9-2014 έως  31-08-2019. Στη πενταετία Δημαρχίας του κ. Αποστολάκη.   

Παρακαλώ δείτε το παρακάτω πίνακα:

Από το πίνακα προκύπτει ότι 33 τον αριθμό εταιρείες, προμηθευτές και εργολάβοι εισέπραξαν 

το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟ των 6.417.728 ευρώ. 

               Να σας ενημερώσω ότι το ποσό για αυτούς τους 33  είναι μεγαλύτερο. Το ποσό αυτό έχει προκύψει από τα μέχρι στοιχεία, τα οποία έχω επεξεργαστεί. Σε κατάλληλο χρόνο θα υπάρξουν  δημοσιεύσεις άρθρων με ολοκληρωμένες τις δαπάνες.

             Σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Βέβαια όποιος ή όποιοι έχουν το πολιτικό ανάστημα και το πολιτικό θάρρος να αμφισβητήσουν τις δαπάνες αυτές ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ η οποία ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ. Το βήμα διαλόγου είναι ΕΔΩ. 

       Για να είμαι ειλικρινής απέναντι σας, αγαπητοί αναγνώστες, σας ενημερώνω ότι η δημοσίευση τούτων των δαπανών παραμονή της ημέρας εκλογής νέου Προεδρείου, Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου μας μόνο ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

            Είναι πλην των άλλων κραυγή αγωνίας για το σεβασμό του Δημοσίου Χρήματος. Είναι έκκληση σε όλα τα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου να αναλάβουν τις ευθύνες  που αναλογούν στο καθένα ξεχωριστά ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ και ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

           Δεν είναι δυνατόν τέτοια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ποσά να πηγαίνουν σε πολύ λίγα άτομα ή εταιρείες. Οι πάντες γνωρίζεται ότι το αναπτυξιακό έργο ήταν σχεδόν μηδενικό.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.........
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ