2019-09-08 11:20:45
Φωτογραφία για Φερεντίνος: ''Νοέμβριο ή Δεκέμβριο το Super Deal''
Στις 16 Σεπτεμβρίου ο Χρήστος Φερεντίνος κάνει πρεμιέρα στον Alpha με το καινούργιο του πρότζεκτ, ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ. Ο επιτυχημένος και αγαπητός παρουσιαστής ,μιλώντας στο Τv ethnos, απαντά τόσο για το νέο τηλεπαιχνίδι, όσο και για το πότε επιστρέφει το SUPER DEAL Μοιράστηκαν πολλά λεφτά από το «Deal». Αληθεύει ότι έφθασαν τα 3 εκατομμύρια ευρώ; 

«Ένα εκατομμύριο τη χρονιά, οπότε επί τρία είναι 3 εκατομμύρια ευρώ σε 570 παίκτες. Το ακούς το νούμερο και είναι απίστευτο. Είναι το παιχνίδι που έχει δώσει τα περισσότερα χρήματα στην ελληνική τηλεόραση».

Δένεστε με τους παίκτες; Έχουν προκύψει φιλίες;  

«Με κάποιους διατηρούμε σχέσεις μέσω μηνυμάτων. Μου στέλνουν μέλι, κρασί, στις γιορτές και στα γενέθλια μου εύχονται».

Και φέτος «Πάνω Κάτω». Μιλήστε μας για το νέο αυτό πρότζεκτ. 

«Είναι ένα παιχνίδι γνώσεων πολύ ιδιαίτερο, έχει πολύ κέφι, δεν είναι απαραίτητο να έχεις ιδιαίτερες γνώσεις για να παίξεις, γιατί το κυρίαρχο στοιχείο του παιχνιδιού είναι ότι έχεις μια ολόκληρη ομάδα που σε βοηθά
. Αυτή είναι η διαφοροποίηση του παιχνιδιού, ότι κανένας δεν αισθάνεται μόνος του. Απλώς πρέπει να βάλει τις απαντήσεις στη σωστή σειρά. Είναι ένα παιχνίδι που έχει πολύ ενδιαφέρον, θέλει συνδυασμό σκέψης, γρήγορων αποφάσεων, και τύχης εννοείται. Δύο παίκτες ανταγωνίζονται σε τρεις γύρους και ο νικητής από αυτούς παίζει για το χρηματικό ποσό στον τελευταίο γύρο. Ο,τι ποσό κερδίζει αυτός, τα μισά παίρνει ένας παίκτης από την ομάδα του. Δηλαδή κερδίζει 10.000, τα μισά, δηλαδή 5.000, θα πάρει παίκτης από την ομάδα του. Δεν μοιράζονται τα 10.000 ευρώ, είναι έξτρα το ποσό που κερδίζει ο τυχερός από την ομάδα του».

Και το μεγαλύτερο έπαθλο που μπορεί να κερδίσει ένας παίκτης;  

«Νομίζω μέχρι 10.000 ευρώ την ημέρα, συν αυτά που κερδίζει ο παίκτης από την ομάδα του».

Το τρέιλερ, σας δυσκόλεψε; 

«Το μόνο που σκεφτόμουν είναι μήπως βγει κάποιος και φωνάξει και φάω κανέναν κουβά νερό. Αλλά όλοι ήταν ευγενέστατοι και έκαναν υπομονή μέχρι να το τελειώσουμε».

Παράλληλα θα κάνετε και το «Super Deal». Πότε ξεκινάτε;  

«Θα ετοιμαστεί και αυτό για πιο μετά, Νοέμβριο, ίσως Δεκέμβριο. Βραδινό και εβδομαδιαίο».

Θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με το «Super Deal» που βλέπαμε στον ΑΝΤ1;  

«Θα είναι πάνω-κάτω το ίδιο. Θα υπάρξουν κάποιες εκπληξούλες, αλλά ο βασικός κορμός θα είναι ο ίδιος».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ