2019-09-10 08:36:35
Φωτογραφία για Το πρώτο 64MP smartphone είναι επισήμως εδώ
Η Xiami πριν από λίγες ημέρες είχε επιβεβαιώσει ότι θα κυκλοφορήσει το Xiaomi Redmi Note 8 με κάμερα των 64MP. Αύριο έχουν οριστεί τα επίσημα αποκαλυπτήρια του smartphone, ωστόσο σήμερα η Realme πετυχαίνει να γίνει η πρώτη η οποία παρουσιάζει ένα smartphone με αισθητήρα των 64MP. Ο λόγος, για το Realme XT, το πρώτο 64MP smartphone στον κόσμο.

Με το Realme XT η εταιρεία εστιάζει στις κάμερες σαφώς. Σχεδιασμένο για όσους αγαπούν την φωτογραφία, ο υποψήφιος αγοραστής θα συναντήσει στο πίσω μέρος ένα τετραπλό σύστημα κάμερας. Υπάρχει ένας κύριος των 64MP συνοδευόμενος από μια ultra wide κάμερα, έναν depth sensor και μια ultra macro camera. Το Android aythority κατάφερε να αποκτήσει στα χέρια του την εν λόγω συσκευή και επισημαίνει ότι αφήνει στις φωτογραφίες μια υπογραφή τύπου Google Pixel. Και αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, αν μάθεις ότι η εταιρεία χρησιμοποιεί ως σημείο αναφοράς το flagship της Google για να βελτιστοποιήσει τις κάμερες.


16MP

64MP

Οι φωτογραφίες που τραβήχθηκαν με τον υψηλής ανάλυσης αισθητήρα, δεν δείχνουν σαφές πλεονέκτημα όταν κάνεις scrolling στην οθόνη του Realme XT. Το πρόσθετο επίπεδο λεπτομέρειας, ωστόσο, είναι ορατό όταν βάζεις τις εικόνες σε μια μεγαλύτερη οθόνη. Σε συνθήκες έντονου φως του ηλίου και σε εξωτερικό περιβάλλον, το 64MP mode σου επιτρέπει να βγάζεις εξαιρετική λεπτομέρεια.

Επιπλέον, η Realme έχει κάνει πολύ καλή δουλειά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού με το Nightscape mode, αν και θα χρειαστείς σταθερό χέρι για να λάβεις φωτογραφίες χωρίς θόλωση, με το process να χρειάζεται λίγη ώρα. Όσον αφορά το macro mode, δεν κατάφερε να πείσει τα μέλη του τύπου που παρευρέθηκαν στο event της εταιρείας.

low loght standard mode

Nightscape shot

macro mode

Το Realme XT φθάνει με οθόνη 6.4 ιντσών και σαρωτή εντός οθόνης, ενώ περιλαμβάνει Snapdragon 712, ως 8GB RAM και τρέχει Color OS 6 βασισμένο στο Android Pie. Εκείνο όμως το feature με το οποίο θέλει να σε πείσει να το αγοράσεις είναι σαφώς η κάμερα του. Χρησιμοποιεί τον 64MP GW-1 sensor με 0,8 micron pixels όπως και οι 48MP κάμερες και είναι σε θέση να χρησιμοποιεί το pixel binning για την προσφορά φωτογραφιών που μπορούν να συγκριθούν με μια 16MP 1.6 miron camera. Όσον αφορά τις υπόλοιπες τρεις, έχουμε μια των 8MP ultra wide, 2MP depth sensor και μια 2MP macro camera.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ