2019-09-10 16:00:45
Φωτογραφία για Όταν κριτής του «The Final Four» έλεγε: «Κλείστε τον ΑΝΤ1 τώρα»
Ο Νίκος Μωραίτης θα είναι στην κριτική επιτροπή του "The Final Four" στον ΑΝΤ1. Ο λόγος που επιλέχθηκε είναι ο αιχμηρός του λόγους και η καυστική του άποψη.

Ο ίδιος έχει έντονη παρουσία στο twitter και δεν έχει διστάσει πολλές φορές να εκφράσει την πολιτική του άποψη μέσα από τα social media. Ως θιασώτης του Σύριζα και του Αλέξη Τσίπρα, είχε ταχθεί πολλές φορές κατά των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Ο συνάδελφος του Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μας θύμισε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ένα πολύ ιδιαίτερο tweet του Νίκου Μωραΐτη.

Σε αυτό, ο ίδιος καταγγέλλει τον ΑΝΤ1 για πολιτική προπαγάνδα και παροτρύνει το κοινό να μην δουν τον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό.

Δείτε τη δημοσίευση!

Να ευχηθούμε και καλή επιτυχία στην επιτροπή του "The Final 4".

Του talent show του ΑΝΤ1 βεβαίως βεβαίως Του "κακούμνημονιακού-ουουου666-κωλοκάναλουτηςδιαπλοκής" που κατά τους μεγαλύτερους αρρωστημένους φανατίλες του Σύριζα -οι οποίοι εύχονταν αφειδώς "ψόφους" στους Πρετεντέρη/Τρέμη/Πορτοσάλτε/ΟποιονδήποτεΜηΣυριζαίοΔημοσιογράφο και έβριζαν τον Θέμο ακόμα ΚΑΙ την μέρα του θανάτου του!- έπρεπε "να τον κλείσουν"!

* Μόνο ένα από την πλειάδα σχετικών tweets που υπάρχουν στο αντίστοιχο προφίλ...

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ