2019-09-14 17:38:51
Φωτογραφία για Πως εκτυπώνω το εκκαθαριστικό της φορολογίας εισοδήματος
Αναλυτικά τα βήματα ένα προς ένα για την εμφάνιση και εκτύπωση του εκκαθαριστικού της φορολογικής δήλωσης.

Για να εκτυπώσετε το εκκαθαριστικό σας σημείωμα, σε φορολογική δήλωση που έχετε υποβάλει και η εκκαθάρισή της έχει ολοκληρωθεί, ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα :

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του taxisnet κάνοντας κλικ εδώ Επιλέγουμε το πλαίσιο που αναγράφει «Υπηρεσίες προς Πολίτες». Στη συνέχεια πατάμε τον σύνδεσμό «Δήλωση Φ.Ε.Φ.Π. (Ε1)». Στην επόμενη σελίδα που θα ανοίξει, πληκτρολογούμε τους κωδικούς που χρησιμοποιούμε για τις εφαρμογές του taxis (Όνομα χρήστη και Κωδικό πρόσβασης) και κάνουμε είσοδο.

Καταχωρήστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης

(κλικ πάνω στην εικόνα για άμεσα μετάβαση σε ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ)

Εμφανίζεται ένας πίνακας, όπου στο πάνω μέρος του εμφανίζεται το τρέχον οικονομικό έτος και παρακάτω τα έντυπα – δηλώσεις που έχουν υποβληθεί. Επίσης καταγράφεται η κατάσταση στην οποία βρίσκεται κάθε δήλωση (αν έχει υποβληθεί ή όχι). Εφόσον έχει υποβληθεί η δήλωση είναι ενεργοποιημένο το εικονίδιο για την εκτύπωση της, αλλά και του εκκαθαριστικού.


Μπορούμε επιπλέον να εκτυπώσουμε το εκκαθαριστικό ή και τη δήλωση παλαιότερου οικονομικού έτους επιλέγοντας από το αναδιπλούμενο μενού με τα έτη (εμφανίζονται τα έτη από το 2003 και μετά). Ενημέρωση εκκαθάρισης δήλωσης φορολογίας εισοδήματος Δείτε άμεσα για το αποτέλεσμα της εκκαθάρισης της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος του τρέχοντος φορολογικού έτους συμπληρώνοντας το ΑΦΜ και κάνοντας κλικ στο κουμπί Αναζήτηση.

Είσοδος στην Εφαρμογή

Εγκυρότητα εκκαθαριστικού δήλωσης φορολογίας εισοδήματος

Είσοδος στην Εφαρμογή
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ