2019-10-13 20:57:49
Φωτογραφία για Ο παράδεισος των πλιατσικολόγων
Πως καταντήσαμε έτσι βρε παιδιά; 

Έχουμε, δυστυχώς, γίνει ο παράδεισος των πάσης φύσεως πλιατσικολόγων.. Δεν μπαίνουμε στην διαδικασία, γιατί δεν είναι του παρόντος να δούμε ποιους συγκεκριμένα βαραίνουν οι ευθύνες, αλλά είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι τόσο το παλιό Νοσοκομείο Αγρινίου, όσο και το Παπαστράτειο Πάρκο, θα έπρεπε να ήταν δύο «διαμάντια» στον αστικό ιστό του Αγρινίου και τελικά είναι κάθε τρεις και λίγο μέρος του αστυνομικού δελτίου.

Τελευταίο κρούσμα, αυτή τη φορά το κτίριο του πρώην αναψυκτηρίου στο Πάρκο, όπου κάποιος ξήλωσε τμήμα του συστήματος εξαερισμού του χώρου. Βέβαια τα συμβάντα στο Πάρκο είναι πολύ λιγότερα από το παλιό Νοσοκομείο, αλλά και η κλοπή των προτομών των Παπαστραταίων δεν ήταν μικρό πράγμα.

Δύο χώροι, το Πάρκο και το παλιό Νοσοκομείο, ενώ θα έπρεπε να σφύζουν από ζωή, τα τελευταία χρόνια ρημάζουν. Ανικανότητα; Αδιαφορία; Κακός προγραμματισμός; Ίσως τελικά δεν έχει τόση σημασία. Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι μάλλον αυτά τα δύο παραδείγματα σηματοδοτούν μια συνολικότερη αποτυχία των υπηρεσιών, των διαδικασιών, του πολιτικού προσωπικού και εν τέλει της κοινωνίας!

Εφημερίδα «Συνείδηση»
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ