2019-10-21 11:00:19
Φωτογραφία για ΣΚΑΪ: 11 Νοεμβρίου το πρώτο «πάμε» για το 2ο σίριαλ του Γεωργίου...
Η σεναριογράφος ,Βάνα Δημητρίου, ο Αντρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου ανήκουν στο δυναμικό του ΣΚΑΪ παρουσιάζοντας το ερωτικό – πολιτικό θρίλερ ,«8 λέξεις» ,ενώ, όπως είναι ήδη γνωστό, έχουν στα σκαριά μία εβδομαδιαία σειρά. Στο τραπέζι των συσκέψεων έπεσαν πολλές ιδέες, αλλά αυτή που κέντρισε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον είναι μία κοινωνική με τίτλο «Famagusta» και η οποία έχει αρκετές αναδρομές στο παρελθόν.

Για έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχει έρθει σε συμφωνία ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, ενώ σε συζητήσεις βρίσκεται ο Νίκος Πολυδερόπουλος κ.ά. Το σίγουρο είναι ότι το καστ αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του μήνα, αφού ο Αντρέας Γεωργίου επιθυμεί να αρχίσει γυρίσματα τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου για να έχει τον χρόνο με το μέρος του. Η προβολή της σειράς προγραμματίζεται για τα τέλη Ιανουαρίου του ’20.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι «Famagusta» είναι η λατινική ονομασία της Αμμόχωστου, μίας πόλης στην Κύπρο, η οποία τον Αύγουστο του ’74 κατελήφθη από τα τουρκικά στρατεύματα και οι Ελληνοκύπριοι κάτοικοί της κατέφυγαν ως πρόσφυγες στο ελεύθερο κομμάτι του νησιού.

ΑΠΟ MYtv

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ