2019-11-09 22:47:06
Φωτογραφία για Mισό «Mea Culpa» από τον Πολάκη για τον διοικητή του Κρατικού Νικαίας με τα πλαστά πτυχία
Με καθυστέρηση δέκα μηνών από την αποκάλυψη της υπόθεσης του διοικητή του Κρατικού

Νικαίας με τα τέσσερα πλαστά πτυχία, ο τέως αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης πήρε θέση και παραδέχθηκε δημόσια ότι ήταν λάθος του ΣΥΡΙΖΑ η τοποθέτηση του Δημήτρη Μπούτου στη διοίκηση του νοσοκομείου.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στα εγκαίνια του νέου ψηφιακού στεφανιογράφου στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, ο τέως αναπληρωτής υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης παραδέχθηκε ότι ήταν λάθος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ η τοποθέτηση του διοικητή με τα πλαστά πτυχία.

Το «Mea Culpa» Πολάκη δεν συνοδεύθηκε όμως και από την αναγνώριση ότι για τον απομάκρυνσή του καθοριστικό ρόλο είχαν οι αποκαλύψεις από το «Πρώτο Θέμα».

Ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος που ήταν παρών στα εγκαίνια, του επεσήμανε ότι αυτή η πρωτοφανής υπόθεση ήρθε στο φως από τις αποκαλύψεις των δημοσιογράφων.

Ωστόσο ο Παύλος Πολάκης απέφυγε να αποδεχθεί το... αυτονόητο και έπσευσε να υποστηρίξει ότι η κυβέρνηση του είχε διώξει νωρίτερα τον διοικητή από την θέση του, γεγονός το οποίο πόρρω απέχει από την πραγματικότητα.

Τα εγκαίνια του ψηφιακού στεφανιογράφου στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας έγιναν από τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, αλλά είχαν κληθεί και οι Πολάκης - Δούρου αφού η διαδικασία είχε δρομολογηθεί επί ΣΥΡΙΖΑ και ολοκληρώθηκε από την κυβέρνηση της ΝΔ. Παρών στα εγκαίνια ήταν και ο διοικητής της Β' ΥΠΕ Χρήστος Ροϊλός.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ