2019-12-05 19:02:58
Φωτογραφία για Στρατηγός Νικόλαος Μανωλάκος: «Μειώνουμε τους φόρους για ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες-Αυξάνουμε το εισόδημα για ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες»
Η Νέα Δημοκρατία εκπληρώνει τη δέσμευσή της και θέτει την ελάφρυνση του φορολογούμενου πολίτη, ως την πρωταρχική προτεραιότητα της οικονομικής της πολιτικής, τόνισε από το βήμα της Βουλής ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων της Ν.Δ. κ. Νικόλαος Μανωλάκος, κατά την πρώτη ημέρα της συζήτησης του νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών, που ψηφίζεται την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου.

«Το φορολογικό αυτό σύστημα, δίνει ανάσα, τόσο στη μικρομεσαία τάξη, που χτυπήθηκε ανελέητα, όσο και στις επιχειρήσεις που αναγκάζονταν να βάζουν λουκέτο, μη μπορώντας να ανταπεξέλθουν, τα τελευταία χρόνια» σημείωσε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πως η Νέα Δημοκρατία, διεμήνυσε εξ ’αρχής πως διαφωνεί «με τον διωγμό των επιχειρήσεων, τη μετανάστευση των νέων επιστημόνων στο εξωτερικό και εντέλει, με τον αφανισμό της μεσαίας τάξης», γι’αυτό και εισάγει ένα «αποτελεσματικό και δίκαιο φορολογικό σύστημα που δε θα έχει αλλεργία στις επενδύσεις, αλλά αντίθετα, θα είναι ελκυστικό» και θα βοηθήσει στην αποκατάσταση των χιλιάδων αξιοπρεπών θέσεων εργασίας, που χάθηκαν κατά το παρελθόν.


Κλείνοντας την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια, ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων της Ν.Δ.

κ. Νικόλαος Μανωλάκος υπογράμμισε την ανάγκη να αντιμετωπιστούν καθολικά οι μεγαλύτερες

παθογένειες της ελληνικής κοινωνίας, προκειμένου οι φορολογικές μεταρρυθμίσεις να έχουν ουσιαστικό αντίκρισμα και να μην πέσουν στο κενό.

«Πρέπει σε συνδυασμό με τις κατάλληλες φορολογικές πολιτικές, να αποδείξουμε ότι η Ελλάδα αποτελεί μια χώρα πλήρως απαλλαγμένη από τα γρανάζια της γραφειοκρατίας, με ένα δίκαιο και ταχύτερο σύστημα απονομής της δικαιοσύνης, ώστε να προσελκύσουμε ξένες επενδύσεις και να χαράξουμε μία νέα θετική πορεία, για την εθνική μας οικονομία».
kranos
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Την πάτησε το αμάξι της
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Την πάτησε το αμάξι της
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ