2020-01-06 18:00:23
Φωτογραφία για VAR... Δωδεκανήσου και κουμπάρων
Το... δικό του VAR, μάλλον με πατέντα της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, της ένωσης που ανήκει «ανακάλυψε» ο Τάσος Σιδηρόπουλος και ο πρώην κορυφαίος πήγε κόντρα ακόμη και στον επικεφαλής της UEFA, ο οποίος τόνισε ότι «θέλουμε το VAR να επεμβαίνει μόνο στις περιπτώσεις που υπάρχει ένα ξεκάθαρο λάθος». Κι όμως, στο ματς Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0 ο Σιδηρόπουλος, αν και ανήκει στην ελίτ κατηγορία της Ευρώπης, πήγε κόντρα στην οδηγία του Ροσέτι.

Πάντως, τις δυο φορές που ο πρώην κορυφαίος έστειλε τον Γκεστράνιους στο VAR για να δει αν υπάρχουν παραβάσεις κατά του Ολυμπιακού θα πρέπει να γέλασαν μέχρι και οι κουμπάροι από τη Θεσσαλονίκη. Το πολύ πολύ να τον χειροκρότησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Παναγιώτης Διακοφώτης. Ίσως, για να κάνουμε και χιούμορ, να σκέφτηκε να... υιοθετήσει την πατέντα του VAR και για την ΕΠΣ Δωδεκανήσου, για αυτό και κάνουμε αναφορά σε VAR Δωδεκανήσου, επειδή αυτά που έκανε δεν προβλέπονταν, με βάση τις δηλώσεις του Ροσέτι!


«Θέλουμε το VAR να επεμβαίνει μόνο στις περιπτώσεις που υπάρχει ένα ξεκάθαρο λάθος», δήλωσε ο Ροσέτι, επαναλαμβάνουμε ο επικεφαλής της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA. Όμως, ο Σιδηρόπουλος, ρέφερι της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, έστειλε τον Γκεστράνιους στην οθόνη για περιπτώσεις που δεν προβλέπονται και αν δινόταν κάτι έπρεπε να είναι κατά του Ολυμπιακού! Όμως, σε καμία από τις δυο περιπτώσεις δεν υπήρχε παράβαση, δήθεν πέναλτι. Στο 10' ο Καμαρά μάρκαρε τον Μπουζούκη και ο παίκτης του Ολυμπιακού βρήκε τη μπάλα, ενώ στο 52' ο Μακέντα είναι αυτός που πάτησε τον Μπα!

Ο Σιδηρόπουλος «σφύριξε» VAR με δυο μέτρα και δυο σταθμά. Επειδή, στο ματς Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0, λάθη έγιναν και ήταν κατά των «ερυθρόλευκων». Απόδειξη ότι στο 40' δεν κάλεσε τον Γκεστράνιους να δει το πέναλτι του Πούγγουρα στον Ομάρ, ούτε τον κάλεσε για να δει τα σκληρά μαρκαρίσματα του Χατζηγιοβάνη στο 18' και του Ινσούα στο 40'. Ειδικά το πρώτο είναι για δέκα κόκκινες κάρτες μαζί, όμως και στις δυο περιπτώσεις ο Φινλανδός έβγαλε κίτρινη!

«Δεν μπορεί να ορίζεται διαιτητής VAR, ο κ. Σιδηρόπουλος που τοποθετήθηκε εχθρικά μέσω καμπάνιας κατά του Ολυμπιακού», ανέφερε ο Ολυμπιακός στην ανακοίνωσή του. Υπάρχει αμφιβολία ότι ο πρώην κορυφαίος δικαίωσε τους «ερυθρόλευκους»;

ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ
gavros.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ