2020-01-09 09:40:35
Φωτογραφία για Κούλλης Νικολάου: Απαντά για την απόφαση του ALPHA να κόψει τα ''Αστέρια''
Πριν από λίγους μήνες, ο ALPHA ''έκοψε'' τα ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ, καθώς οι επιδόσεις ήταν απογοητευτικές. Ο παραγωγός, Κούλλης Νικολάου, απαντά γι αυτή την απόφαση μιλώντας στο MYtv και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο.

Πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους της σεζόν, ο Alpha σταμάτησε την προβολή της τηλεοπτικής σειράς,“Αστέρια στην άμμο”. Σε στεναχώρησε αυτή η κίνηση;  

Θεωρώ ότι τα “Αστέρια στην άμμο” ήταν μία από τις καλύτερες δουλειές μας και όλοι έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια. Προσωπικά αισθάνομαι γοητευμένος, τυχερός, και συγκινημένος με τους ανθρώπους που δουλεύουν γι’ αυτή τη σειρά. Στην Κύπρο, προβάλλονται στην prime time ζώνη και κάνουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ενώ ο κύκλος τους θα κλείσει φέτος. Ο Alpha Ελλάδας αποφάσισε να τα σταματήσει τηλεοπτικά και να τα προβάλλει μέσω του web tv του, αλλά δεν θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο, παρόλο που διαφωνώ με αυτή τη στάση.  

Τι έφταιξε και η σειρά δεν σημείωσε τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης;  

Θεωρώ ότι δεν υπολογίστηκε σωστά το προϊόν στον προγραμματισμό του σταθμού. Αυτό είναι μια δική μου εξήγηση, που μπορεί να είναι και λάθος.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ