2020-01-27 15:20:32
Φωτογραφία για Πρωταγωνίστρια στο ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ δηλώνει: ''Δεν θα ήθελα να πάει η σειρά 3η σεζόν''
Όταν διαβάσατε πέρυσι για πρώτη φορά το σενάριο της σειράς «Μην ψαρώνεις», περιμένατε ότι θα πάρει το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν;  

«Όχι, δεν το περίμενα. Και αυτό, όχι επειδή η σειρά δεν το άξιζε, αλλά γιατί είναι αστείο να σκέφτεσαι κάτι τόσο μακρινό. Όταν ξεκινάει μια σειρά ή μια παράσταση στο θέατρο, δεν ξέρεις ποτέ πώς θα πάει. Δεν υπάρχει κανένα... χρυσό μυστικό. Αλλιώς θα ήταν όλες οι δουλειές επιτυχημένες. Αν τηρούνται κάποιες προϋποθέσεις ή από ένστικτο κάποιες φορές, είναι πιθανό να σκεφτείς αν κάτι θα πάει καλά ή όχι. Όμως, τουλάχιστον εγώ, δεν το σκέφτομαι».

Έχοντας μέχρι σήμερα μια εικόνα, θα θέλατε η σειρά να συνεχίσει ακόμη μία χρονιά;  

«Όχι, δεν θα ήθελα. Γενικώς εγώ δεν τα τραβάω από τα μαλλιά αυτά και ποτέ δεν το έκανα ούτε με παραστάσεις ούτε με τηλεοπτικές σειρές. Η ιστορία έχει δείξει πως όταν κάτι το τραβάς από τα μαλλιά δεν έχει την ίδια επιτυχία. Τουλάχιστον έτσι πιστεύω εγώ και δεν το έχω μετανιώσει ποτέ για κάτι που δεν συνεχίστηκε πέρα από αυτό που θα έπρεπε να συνεχιστεί. Επίσης, για μένα, δεν έχει το ίδιο καλλιτεχνικό ενδιαφέρον, θεωρώ ότι τόσο τις παραστάσεις όσο και τις τηλεοπτικές σειρές είναι καλό να τις αφήνεις στο πικ τους και ο κόσμος αλλά και εσύ να τις θυμάσαι σαν κάτι πολύ ωραίο και επιτυχημένο».

Αυτά δήλωσε η Φαίδρα Δρούκα, που ενσαρκώνει στο σίριαλ τη Στέλλα, μιλώντας στο Mytv.

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ