2020-01-27 18:40:08
Φωτογραφία για Με διοικητικό ρόλο στο Mega ο Καπουτζίδης...
Είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στο τηλεοπτικό τοπίο έχοντας κερδίσει τους τηλεθεατές τόσο μέσα από τις σειρές που έχει υπογράψει όσο και με το ρόλο του ως παρουσιαστής.

Αυτή τη φορά όμως ο Γιώργος Καπουτζίδης θα αναλάβει στο MEGA και έναν καινούργιο ρόλο έχοντας αποδείξει όμως ότι γνωρίζει τον τομέα αυτό πολύ καλά.

Εδώ και πολύ καιρό λοιπόν ο πετυχημένος σεναριογράφος έχει ξεκινήσει επαφές με το MEGA και θεωρείται σίγουρο ότι την επόμενη σεζόν θα βγει από το σταθμό κάποια σειρά που να φέρει την υπογραφή του στο σενάριο. Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες μου ο Καπουτζίδης θα αναλάβει ευρύτερα ενεργό ρόλο στον τομέα της μυθοπλασίας, ως σύμβουλος, για τις επιλογές του σταθμού. Για αυτό και οι συναντήσεις του στις εγκαταστάσεις του MEGA όσο πάνε και… πληθαίνουν ενώ μάλιστα την Παρασκευή είχε συνάντηση με ανώτατους αξιωματούχους του σταθμού για να σχεδιάσουν τα επόμενα βήματά τους στον τομέα της μυθοπλασίας.


Σύμφωνα πάντως με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου αν και θα αναλάβει δραστικό ρόλο στο τι σειρές θα βγάλει το MEGA την επόμενη σεζόν στο τραπέζι… ακόμα τουλάχιστον… δεν έχει πέσει η συνέχεια της «Εθνικής Ελλάδος», της πολύ πετυχημένης σειράς που διακόπηκε ξαφνικά λόγω όσων συνέβησαν στον τηλεοπτικό σταθμό της Μεσογείων. Εκτός όμως από τη σειρά που θα φέρει την υπογραφή του στο σενάριο οι σειρές που θα δώσει το «πράσινο φως» για την επόμενη σεζόν του MEGA δικαιολογημένα εκτιμάται ότι θα κερδίσουν τους τηλεθεατές…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ