2020-01-28 18:01:14
Φωτογραφία για Alpha: η πρόταση της διοίκησης και οι αντιδράσεις των εργαζομένων
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων τεχνικών του ALPHA που πραγματοποιήθηκε στις 26/01/2020 αποφάσισε παμψηφεί τα ακόλουθα:

Απορρίπτουμε την απαράδεκτη πρόταση της Διοίκησης του ALPHA περί παραίτησής μας και πρόσληψης στην εταιρεία GREEN PIXEL.  Κανείς δεν μπορεί να μας αναγκάσει να παραιτηθούμε από τις δουλειές μας.

Καταδικάζουμε την τακτική που εφάρμοσε η Διοίκηση του Σταθμού φωνάζοντας ατομικά έναν-έναν εργαζόμενο στο γραφείο προσωπικού.  Καμαράκια και απομονώσεις συναδέλφων δηλώνουμε ότι στο μέλλον δεν θα τα ανεχτούμε.

Οποιαδήποτε άλλη επικοινωνία επιθυμεί να έχει μαζί μας η Διοίκηση, θα πρέπει να γίνει μέσω διαβούλευσης που θα μετέχουν, το σωματείο μας, η νομική του υπηρεσία, αλλά και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι όπως ορίζεται από το Νόμο.  Άλλωστε οι όποιες αποφάσεις για τα εργασιακά θέματα που μας αφορούν παίρνονται πάντα ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ.  Έτσι θα εξακολουθήσουμε να κάνουμε και τώρα.


Δίνουμε εντολή στο σωματείο μας την Ε.Τ.Ι.Τ.Α. να ξεκινήσουν άμεσες κινητοποιήσεις, αν η Διοίκηση του ALPHA δε σεβαστεί την απόφασή μας και αρχίσουν και πάλι οι ατομικές κλήσεις στο γραφείο προσωπικού.  Όλοι εμείς, μαζί με το σωματείο μας (Ε.Τ.Ι.Τ.Α.), την ομοσπονδία μας (Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ.) αλλά και με το Εργατικό Κέντρο της Αθήνας (Ε.Κ.Α.) είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε για να προασπίσουμε τις δουλειές μας και τα δικαιώματά μας.

Τέλος, καταγγέλλουμε σε όλους τους τεχνικούς των τηλεοπτικών σταθμών αλλά και στους συναδέλφους δημοσιογράφους και διοικητικούς, τις ενέργειες της Διοίκησης του ALPHA  και ζητάμε τη συμπαράστασή τους γιατί αφορά τους πάντες.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ