2020-01-28 21:41:26
Φωτογραφία για Ford Bronco
Το Ford Bronco αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα στην αμερικάνικη

αυτοκινητιστική κουλτούρα και παρά το γεγονός πως η παραγωγή του έχει σταματήσει από το 1996 το όνομά του παραμένει ένα σύμβολο στην κατηγορία των τζιπ. Η ανακοίνωση της Ford το 2017 πως θα αναβιώσει το Bronco δημιούργησε φυσικά έντονο ενθουσιασμό και πλέον έχοντας δει αρκετές κατασκοπευτικές φωτογραφίες από τα πρωτότυπα εξέλιξης φαίνεται πως είμαστε πολύ κοντά στην ώρα της επίσημης πρεμιέρας του.

Από τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει έως τώρα έχει γίνει γνωστό πως το νέο Bronco θα διατηρήσει τον καθαρόαιμο εκτός δρόμου χαρακτήρα που πάντα είχε καθώς θα είναι χτισμένο επάνω σε ένα πλαίσιο τύπου σκάλας που θα βασίζεται σε αυτό του Ford Ranger. Αυτό με την σειρά του σημαίνει πως θα υπάρχουν αρκετά κοινά μηχανικά στοιχεία με το pick-up της Ford όπως για παράδειγμα ο 2.3 EcoBoost κινητήρας που θα για την περίσταση αναμένεται να φθάνει τους 270 ίππους.


Την ίδια στιγμή δεν υπάρχουν αναφορές σχετικά με την χρήση κάποιου V8 κινητήρα όμως θεωρείται πολύ πιθανή η υιοθέτηση του 2.7 EcoBoost που υπάρχει στο F-150 και στο οποίο η απόδοση κυμαίνεται από τους 325 έως και τους 400 ίππους. Τέλος προκειμένου το Bronco να παίξει και στην κατηγορία των πιο πολιτισμένων SUV είναι πιθανό να υπάρξει και κάποια υβριδική έκδοση. Από εκεί και πέρα αναμένεται πως το Bronco θα προσφέρεται σε τετράθυρη αλλά και δίθυρη έκδοση ενώ οι αναφορές μιλούν για την ύπαρξη και σκληρής αφαιρούμενης οροφής αλλά και έκδοσης με αφαιρούμενες πόρτες.

Η πρεμιέρα του Bronco αναμένεται μέσα στο 2020, πιθανότατα στην έκθεση της Νέας Υόρκης τον Απρίλιο ενώ υπολογίζεται πως το κόστος της βασικής του έκδοσης δεν θα ξεπερνά τα 30.000 δολάρια.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ