2020-01-29 05:06:18
Φωτογραφία για ΣΚΑΪ: Πληρώναμε τους «Αρβύλα» παρά τη συστηματική τους άρνηση να βγουν στον «αέρα»
Ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού με αποσπάσματα από δηλώσεις των πρωταγωνιστών

της εκπομπής και επίλογο «τα υπόλοιπα που αναφέρονται στην μακροσκελέστατη επιστολή τους αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας τους»

Ανακοίνωση-απάντηση στις δηλώσεις του Αντώνη Κανάκη και των συνεργατών του στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» εξέδωσε ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ.

Η ανακοίνωση παραθέτει αποσπάσματα από δηλώσεις του Αντώνη Κανάκη και αναφέρει ότι η ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» πληρωνόταν κανονικά, βάσει της συμφωνίας που υπήρχε, παρά την άρνησή της να βγει στον αέρα.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:

«Παρακολουθώ στενά την πορεία των τηλεοπτικών πραγμάτων και προσπαθώ να βρω μία λύση προκειμένου να βγούμε στον αέρα με κάπως φυσιολογικές συνθήκες. Φοβάμαι ότι αυτή τη στιγμή, έτσι όπως έχει εξελιχθεί ο χάρτης, αυτό δεν γίνεται.»

«Κουράστηκα και νιώθω ότι δεν θα αντέξω και τρίτη σεζόν στην οποία το prime time του καναλιού μου αντιμετωπίζει τόσο σοβαρά προβλήματα.»


«Σε ότι αφορά όμως τα δικά μας προγράμματα, όπως ανέφερα και σε προηγούμενο mail, δεν είμαστε διατεθειμένοι να τα θέσουμε με ευκολία σε

«κίνδυνο» και φθορά.»

«…έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα καλύτερα να αφήσουμε το πρώτο μισό της σεζόν και βλέπουμε από Ιανουάριο...»

«…πιστεύω πως η καλύτερη λύση είναι να βγούμε κανονικά στις περσινές ημέρες και ώρες όταν ξεκινήσει το ΒΒ…»

Ο ΣΚΑΪ σέβεται και τηρεί τις συμφωνίες που υπογράφει με συμβάσεις και για αυτό μέχρι και τον Ιανουάριο 2020 επέδειξε καλοπιστία και ευελιξία

καταβάλλοντας μάλιστα στο σύνολό της την αμοιβή της ομάδας των Ράδιο Αρβύλα, παρά την συστηματική τους άρνηση να βγούνε στον αέρα. Όμως όλα έχουν τα όριά τους Τα υπόλοιπα που αναφέρονται στην μακροσκελέστατη επιστολή τους αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας τους.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ