2020-01-30 08:16:54
Φωτογραφία για Ο γκολκίπερ με τις 0 συμμετοχές, τη 1 αποβολή και το 1,5 εκατ. ευρώ σε 6 σεζόν
Βρίσκεται στην Ίντερ για 6η σερί σεζόν. Έχει εισπράξει περισσότερα από 1,5 εκατ. ευρώ, έχει αποβληθεί αλλά δεν έχει αγωνιστεί ούτε ένα λεπτό σε επίσημο ματς. Τομάζο Μπέρνι, ο γκολκίπερ-φάντασμα των 'νερατζούρι'.

Στην κυριακάτικη (26/1) αναμέτρηση με την Κάλιαρι, η Ίντερ δεν μπόρεσε να πάρει να κατακτήσει το τρίποντο καθώς έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με την ομάδα της Σαρδηνίας, για την 21η αγωνιστική της Serie A. O Μαρτίνες στο 29' άνοιξε το σκορ για τους 'νερατζούρι', ο -δανεικός από την Ίντερ στγην Κάλιαρι- Ναϊνγκολάν ισοφάρισε στο 78' για τους φιλοξενούμενους.

Στο 4ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μαρτίνες επιτέθηκε φραστικά στον ρέφερι της αναμέτρησης, από τον οποίο η Ίντερ είχε πολλά και δικαιολογημένα παράπονα, με συνέπεια να αποβληθεί. Με την λήξη της αναμέτρησης ο Αντόνιο Κόντε με ανθρώπους της Ίντερ εξέφρασαν τα παράπονα τους στον Τζανλούκα Μαντζανιέλο, με τον Τομάζο Μπέρνι να τον χειροκροτά ειρωνικά και να βλέπει την κόκκινη κάρτα.


Αν το όνομα του τελευταίου δεν σας λέει κάτι, μην απορείτε. Πρόκειται για τον γκολκίπερ-φάντασμα των 'νερατζούρι'. Ο Μπέρνι είναι προϊόν των τμημάτων υποδομής της Ίντερ και τον Ιανουάριο του 2002, σε ηλικία 19 ετών, παραχωρήθηκε δανεικός στην Γουίμπλεντον. Το καλοκαίρι του 2003 έφυγε ελεύθερος για την Τερνάνα και τον χειμώνα του 2007 τον αγόρασε η Λάτσιο αντί 1,5 εκατ. ευρώ. Έπαιξε δανεικός για μισή σεζόν στην Σαλερνιτάνα το 2009 και δύο χρόνια αργότερα πήγε ως ελεύθερος στην Μπράγκα. Τον Αύγουστο του 2012 επέστρεψε στην Ιταλία για λογαριασμό της Σαμπντόρια και έναν χρόνο μετά υπέγραψε στην Τορίνο.

Από τον Ιούλιο του 2014 είναι ξανά παίκτης της Ίντερ, επιστρέφοντας εκεί από όπου ξεκίνησε την περιπέτεια του στο ποδόσφαιρο. Φτάνοντας στο σήμερα, είναι για 6η σερί σεζόν παίκτης των 'νερατζούρι'. Δεν έχει αγωνιστεί ποτέ σε επίσημο παιχνίδι, στα στατιστικά του υπάρχει μονάχα μια κόκκινη κάρτα και σε αυτό το διάστημα έχει εισπράξει περισσότερα από 1,5 εκατ. ευρώ! Το συμβόλαιο του 36χρονου γκολκίπερ με την Ίντερ προβλέπει για φέτος ετήσια αποζημίωση ύψους 200.000 ευρώ.

Ένα εύλογο ερώτημα είναι γιατί εξακολουθεί να είναι παίκτης της Ίντερ τόσα χρόνια. Ο Μπέρνι θεωρείται ένας από τους ανθρώπους που έχουν θετική επιρροή στα αποδυτήρια. Ο χαρακτήρας του και ο τρόπος που συμπεριφέρεται καθημερινά στις προπονήσεις βοηθά πολύ στο καλό κλίμα μεταξύ των συμπαικτών του. Στοιχεία που οι άνθρωποι της ομάδας του Μιλάνου εκτιμούν ιδιαίτερα, θεωρώντας τα αρκετά για να κρατούν τον Τομάζο Μπέρνι κοντά τους. Ο ίδιος έχει αποδεχθεί τον ρόλο του χρόνια τώρα και η αλήθεια είναι πως σχετικά άκοπα έχει γίνει πλουσιότερος κατά plus 1,5 εκατ. ευρώ το είδαμε contra.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ