2020-01-30 14:00:45
Φωτογραφία για Ο Νικηφόρος υποχρεώνει τη Δρόσω να κάνει έκτρωση - Σοκ στις ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ
Η αποκάλυψη στις Άγριες Μέλισσες πως η Δρόσω και ο Νικηφόρος περιμένουν παιδί, προκαλεί πανικό τόσο σε εκείνον όσο και στη μικρή αδελφή Σταμίρη. Ο Νικηφόρος την πιέζει να ρίξει το μωρό προκειμένου να αποφύγει τη ρήξη στον γάμο του με την Ασημίνα.

H Δρόσω είναι τρομοκρατημένη. Γνωρίζει πως πρόδωσε την αγαπημένη της αδελφή με τον χειρότερο τρόπο και τώρα το παιδί που περιμένει θα πληγώσει την Ασημίνα ανεπανόρθωτα και η σχέση τους θα κλονιστεί για πάντα. Η Δρόσω ψάχνει τρόπο να προσεγγίσει τον Νικηφόρο και να του αποκαλύψει την αλήθεια πριν το μάθει οποιοσδήποτε άλλος. Οι δυο τους συναντιούνται και ο Νικηφόρος μαθαίνει πως η Δρόσω είναι έγκυος στο παιδί του. Ο νεαρός είναι σοκαρισμένος και την απειλεί να μην αποκαλύψει τίποτα σε κανέναν. 

Την επόμενη μέρα, όμως, εκείνος έχει πάρει την απόφασή του. Η μόνη λύση είναι να τερματίσουν την εγκυμοσύνη. Μόνο έτσι η Ασημίνα θα μείνει στο πλευρό του και δεν θα πληγωθεί. Η Δρόσω, αν και δεν είναι σίγουρη για αυτή την κίνηση, δέχεται και οι δυο τους πηγαίνουν κρυφά στον γυναικολόγο αποφασισμένοι να βάλουν τέρμα σ’ αυτή την εγκυμοσύνη, που μπορεί να τους διαλύσει όλους. Θα κάνει, όμως, έκτρωση η Δρόσω ή θα το μετανιώσουν την τελευταία στιγμή;

Πηγή: TV O' CLOCK - Σοφία Τσίρκα

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ