2020-02-20 19:00:13
Φωτογραφία για Τηλεκοντρόλ: Mega όπως πάντα; -Έρχεται η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα - Δεν εχει ανάγκη το lead in o Αρναούτογλου - Κοινή λογική γιόκ -  YFSF με άρωμα αγνώστου...- Πετυχημένο Prime time!
Φίλοι του Τηλεκοντρόλ, καλησπέρα!

Πάει καιρός από την τελευταία φορά που τα είπαμε, ωστόσο, επανέρχομαι σήμερα . Πάμε να πιάσουμε, λοιπόν, μαζί το Τηλεκοντρόλ και να κάνουμε μια βόλτα στα κανάλια.

Megaλη πρεμιέρα είχαμε τη Δευτέρα στις τηλεοράσεις μας. Σίγουρα θεωρείται ιστορική στιγμή η επαναφορά του ονόματος «MEGA» ,όμως, δεν είναι “ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ”! Έλειπε η λάμψη, η φρεσκάδα στην εικόνα, η εξυπνάδα του παλιού αυθεντικού MEGA. Το νέο MEGA στήθηκε σαν ONE, με –σχεδόν-φρέσκα πρόσωπα ως παρουσιαστές, ρίχνοντας ίσως τα στανταρτ μεγάλου καναλιού… Οκ, θέλουμε σίγουρα φρέσκα πρόσωπα, άλλα πρόσωπα που έχουν και κάτι να πουν τηλεοπτικά. Η λέξη ‘’μεγάλο’’ κανάλι πλέον δεν υπάρχει , αφού μεγάλα κανάλια θεωρούνται όλα (ΑΝΤ1,STAR, ALPHA, SKAI, OPEN). Σίγουρα το γεγονός ότι όλες οι εκπομπές βγαίνουν από ένα studio, μου θυμίζει πολύ εποχές ΣΚΑΪ -αν και γενικά το ξεκίνημα μου θυμίζει πολύ ΣΚΑΙ, με εκπομπές άνευ ουσίας, έτσι για να γεμίσουμε τα κενά!Ε, μην παίζουμε και συνεχεία επαναλήψεις (πού διαφημιστές…)
. Στα πολύ θετικά τα γραφικά στις εκπομπές, αν και περίπου ίδια σε όλες με μικρές αλλαγές στα χρώματα. Στα πολύ αρνητικά τα idents που αποσύρθηκαν 2 χρόνια πριν κλείσει το MEGA για να βγει το σλόγκαν, MEGA MEGA. Ίσως ο Μπούτος ήθελε να το πιάσει από εκεί που το άφησε! Όσο για τα διαφημιστικά που έπεσαν, αλλά και τα τρέιλερ που συνεχίζουν να παίζουν με την καρτέλα που στο τέλος με τίτλους γράφουν«είμαστε στο παρά 5 για να ξεκινήσουμε»… κρίνονται σαν πρόχειρες και θυμίζουν τοπικό κανάλι και όχι κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας. Τα νούμερα πάνω κάτω τα αναμενόμενα. Η αναμονή κοινού και ο βομβαρδισμός απ’ όλους μας ,έδωσε στο νέο MEGA 12,6 (κοινό 18-54) στην πρεμιέρα . Καθόλου κακό ποσοστό αν αναλογιστεί κανείς ότι κάτι νέο και διαφορετικό βγήκε στον αέρα. Αν έβγαινε σαν ONE, δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό το πρόγραμμα θα έπαιρνε πάνω από το 5%. Πάντως οι επαναλήψεις δεν βοήθησαν και πολύ στην τηλεθέαση του προγράμματος του σταθμού. Λίγες ήταν οι περιπτώσεις . Ο δρόμος για το MEGA είναι μακρύς και σίγουρα οι άνθρωποί του ξέρουν ότι χρειάζονται γερό στομάχι αλλά και το μυαλό ότι πάνε να φτιάξουμε κάτι νέο . Αν πάνε με το σκεπτικό ότι ο τηλεθεατής θυμάται πως θα δει σειρές στο MEGA, να θυμίσω απλά τις χρονιές με το πρόγραμμα του Λοΐζου. Καλώς ήρθες MEGA, κι ευχόμαστε να μην είσαι όπως παλιά.

Όχι ,μην μου αγχώνεστε , δεν θα μείνουμε μόνο στο MEGA… Έχουμε κι άλλα πραγματάκια.

Στα αφτιά μου ήρθε μια είδηση με μια σειρά που, έτσι και γίνει, θα προκαλέσει αίσθηση. Βλέπετε, οι σειρές εποχής είναι στα πάνω τους μετά από τη μεγάλη επιτυχία που κάνουν οι ‘’Άγριες Μέλισσες’’. Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA.COM στα χέρια παραγωγού είναι η ιδέα να γίνει σειρά η «Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα» . Δεν θα προδώσω τον παραγωγό γιατί θα καταλάβετε όλοι με ποιο κανάλι έγιναν και γίνονται συζητήσεις… Δεν θα προδώσω,όμως, ούτε τον εμπνευστή-σεναριογράφο που θα το αναλάβει, αν πάρει σάρκα και οστά η ιδέα αυτή! Μετά από την επιτυχία του ‘’Κόκκινου Ποταμιού’’ στο OPEN, θα πέσουν ξανά στο τραπέζι ακόμη και ιστορικές σειρές που θα κινήσουν το ενδιαφέρον. Σίγουρα η παραγωγή θα είναι ακριβή , με ακριβά σκηνικά και κοστούμια , ωστόσο, πιστεύω πολύ πως θα άξιζε πραγματικά.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου διανύει μια άκρος επιτυχημένη χρονιά. Όσοι λένε ότι σε αυτά φταίει μόνο το γεγονός ότι παίρνει πάσα από την πετυχημένη σειρά της χρονιάς, απλά γελιούνται. Το ίδιο πετυχημένη δεν ήταν η εκπομπή, FOOΤBALL STORIES, ούτε καν το ‘’Ενώπιος Ενωπίω’’ (αν και η τελευταία, αρχίζει να βρίσκει κοινό). Όσοι παρακολουθούν τα νούμερα τηλεθέασης αναλυτικά ,θα δουν σίγουρα ότι ο Γρηγόρης παίρνει μια μεγάλη πάσα, που στο πρώτο 15’ κρατά κάποια νούμερα από αυτά αλλά μέσα στις επόμενες ώρες όχι μόνο δεν τα χάνει, τα ανεβάζει κιόλας! Η εκπομπή φέτος είναι δουλεμένη και ο Βαγγέλης Περρής δίνει τη δική του πινελιά στην επιτυχία του THE 2 NIGHT SHOW.

Μιας και ανέφερα παραπάνω το FOOΤBALL STORIES, ακούγεται και γράφεται ότι θα παίξει και την επομένη χρονιά. Δες το λίγο πάλι με ‘’Κοινή Λογική’’. Δεν κάνουμε WEB TV Πρεμιέρα έκανε και ο 6 ος κύκλος του YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR. Δεν θα πω απολύτως τίποτα για την υπέροχη Μαρία Μπεκατώρου ,πέρα από το ότι είναι υπέρλαμπρη και πάρα πολύ καλή σε αυτό που κάνει. Έκπληξη η επιτροπή, με τη Μίρκα στο δεύτερο επεισόδιο -που δεν είδαμε ακόμα- να είναι πιο λυμένη και άνετη. Όσο για το κάστ , 5 γνωστοί, 5 άγνωστοι…

 Ας μην αναφέρω την casting director… , μην χαλάσουμε και τη μεταγραφή στο ΣΚΑΪ…

Έγινε θέμα η casting director.

Εδώ γελάμε!

Πετυχημένη τηλεοπτική χρονιά και φέτος για το STAR στο PRIME TIME. Και μπορεί να έριξαν τον ALPHA στα τάρταρα για να ανέβει ίσως το αδελφό κανάλι , οι άνθρωποί του ,όμως, είναι τόσο σταθεροί και προσεκτικοί σε αυτό που κάνουν, που πραγματικά είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Ξέρουν τι θέλουν να δείξουν και είναι σίγουροι για την επιτυχία! Ίσως θα έπρεπε να πάρουν μαθήματα και τα άλλα κανάλια.

Αυτά ,φίλοι μου, για σήμερα.

Καλή Τσικνοπέμπτη σε όλους…

Θα επανέλθω!

Σας περιμένω στα Social media

Ακολουθήστε στο Instagram:pasxalidis_giorgos 

Κάνε ADD στο Facebook: Giogos Pasxalidis 

Στείλτε μου email:[email protected]

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ