2020-03-15 13:58:23
Φωτογραφία για OPERATION CORONA PLANDEMIC Tα Fake News Coronavirus της CIA

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

CORONA PLANDEMIC: «Δεν μπορείτε να πιστέψετε ένα μόνο πράγμα που λένε!» Τα μέσα ενημέρωσης της CIA ‘s Mockingbird

Συντρίβει τον παγκόσμιο κύκλο ειδήσεων

με το μη έγκαιρο Coronavirus Fake News

Ας είμαστε πολύ πραγματικοί σχετικά με αυτό το εντελώς διοργανωμένο πανδημικό: Δεν ξέρουμε τι δεν γνωρίζουμε.

Όποια και αν είναι τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης (MSM) αναφορές για το coronavirus είναι πολύ ύποπτο.

Δεδομένου ότι από το σύνολο των εταιρικών μέσων είναι απόλυτα ιδιοκτησία και λειτουργία του C.I.A., δεν μπορεί να υπάρξει εμπιστοσύνη σε καμία αναφορά ειδήσεων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το MSM είναι γνωστό ως το MKC που κατευθύνεται από τη CIA.

Από το Δεκέμβριο του 2019, κάθε σημαντικό όργανο προπαγάνδας του MSM υπήρξε ένας θάλαμος ηχώ για το disinfo, το misinfo και ψευδείς πληροφορίες . Αυτό συμβαίνει επειδή, στον πυρήνα του, όλοι βρισκόμαστε μπροστά σε μια τεράστια επιχείρηση νοημοσύνης και ιδιαίτερα σε μια παγκόσμια ψυχολογική λειτουργία (γνωστή και ως psyop). Η «ευφυΐα» σε αυτό το ταχέως αναπτυσσόμενο πλαίσιο περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες σχετικά με το COVID-19 και την προκύπτουσα πανδημία.

Ως εκ τούτου, είναι σχεδόν αδύνατο να γνωρίζουμε τι είναι αλήθεια και τι δεν είναι για τον κοροναϊό και την αναδυόμενη πανδημία.

Δεν το καταλαβαίνετε ακόμα;

Πώς μπορούμε να μάθουμε αν το MSM δημοσιεύει ακόμη και ένα γεγονός σχετικά με αυτή την πανδημία που κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου;

Σωστά! Δεν μπορούμε να το ξέρουμε … σίγουρα, μπορούμε;

Όποιος αμφισβητεί αυτή την υπόθεση, απλά σκεφτείτε την αναφορά του MSM στις 9/11. Στη συνέχεια, διαβάστε την Έκθεση της Επιτροπής 9/11. Όχι μόνο ήταν όλα τα ευρήματα φανερά ψευδή, έχουν διαψευσθεί επανειλημμένα από σκληρά επιστημονικά στοιχεία που επαληθεύτηκαν από πολλούς εξειδικευμένους και διαπιστευμένους εμπειρογνώμονες. Στη συνέχεια, υπάρχουν αδιάσειστες εκθέσεις στις 9/11 όπως αυτό: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ: 9/11 ήταν τόσο «δάχτυλο «Inside Job» και «Mossad Job».

Ποιο είναι το κρίσιμο σημείο;

Όλα δείχνουν τώρα ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ολόκληρος ο πλανητικός πολιτισμός να υποβληθεί σε ένα ασύγκριτο παγκόσμιο psyop πραγματικών επικών αναλογιών – OPERATION PLANDEMIC CORONA.

OPERATION CORONA PLANDEMIC

Υπάρχουν διάφορα βασικά ζητήματα που περιβάλλουν αυτή τη διαφανώς ενορχηστρωμένη και σχολαστικά βιοτρομοποιημένη πανδημία.

Ο καθένας από αυτούς πρέπει να κατανοηθεί σωστά για να κατανοήσει το καθαρό βάθος και το εύρος αυτής της πολύπλοκης διεθνούς εγκληματικής συνωμοσίας.

Πρώτα απ ‘όλα, όπου ο ΜΔΚ αναφέρει ότι εμφανίζεται μια επιδημία κοροναϊού, πραγματικά δεν ξέρουμε αν συνέβη.

Θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα της αναστροφής του διακόπτη σε 5G σε αυτή την περιοχή. Θα μπορούσε να είναι ένα τακτικό σφάλμα της γρίπης που έχει σκοπίμως εσφαλμένα εντοπιστεί ως ο κορωναϊός. Θα μπορούσε να είναι μια άλλη ασθένεια συνολικά που χαρακτηρίζεται ως κορωναϊός. Θα μπορούσε να είναι ένα ειδικά διαμορφωμένο αεροζόλ ψεκασμούς chemtrail που δοκιμάζεται στους κατοίκους κάτω. Θα μπορούσε επίσης να είναι ένας συνδυασμός των 3 ή 4 αυτών.

Σε ορισμένα εξαιρετικά ελεγχόμενα περιβάλλοντα, όλα τα αποκαλούμενα δραματοποιημένα θύματα κοροναϊού θα μπορούσαν ακόμη και να είναι παράγοντες της κρίσης. Η προφανής φάρσα Sandy Hook μας έδειξε πόσο παραπλανητικοί είναι κάποιοι κακοί χαρακτήρες.

Δεύτερον, ποιο είναι το τυποποιημένο διαγνωστικό τεστ που χρησιμοποιούν σήμερα για να καθορίσει οριστικά την ύπαρξη μόλυνσης από το COVID-19; Παρεμπιπτόντως, πώς κάθε ιατρείο στον κόσμο αποκτούσε με θαυματουργό τρόπο μια εξαιρετικά προηγμένη και καινοφανή διαγνωστική δοκιμασία για την οποία δεν γνωρίζουμε τίποτα; Πραγματικά, πόσο ακριβής είναι ο υποτιθέμενος διαγνωστικός έλεγχος για το coronavirus ;! Και ποιος, προσεύχεται, λέει, το δημιούργησε ;!

Ποια ιατρικά και επιστημονικά ιδρύματα συμμετείχαν στη διαμόρφωση του τώρα κοινού πρωτοκόλλου δοκιμών COVID-19; Παράγει είτε ψευδή θετικά είτε ψευδή αρνητικά; Ποιος, ακριβώς, διαχειρίζεται τη διαγνωστική διαδικασία σε κάθε νοσοκομείο ή κλινική που έχει προκαλέσει έρπητα λοιμώξεων;

Δεν γνωρίζουμε πραγματικά τις απαντήσεις σε κάποια από αυτά τα ζωτικά σημαντικά ερωτήματα, εμείς ;!

Για ό, τι γνωρίζουμε, οι ιατρικές αρχές θα μπορούσαν να προκαλέσουν τεχνητά τα «συμπτώματα κοροναϊού» που έχουν καθιερωθεί από την ΠΟΥ σε οποιονδήποτε ασθενή υπό τη φροντίδα ενός γιατρού ή σε νοσοκομειακό περιβάλλον. Παρομοίως, αυτοί οι αιχμάλωτοι ασθενείς θα μπορούσαν να εγχυθούν με οποιοδήποτε ιό, ειδικά έναν κοροναϊό, ως συστατικό των εμβολίων γρίπης που έχουν υποδειχθεί τώρα.

Οι φορείς διαδόσεως ενός μεταδοτικού κοροναϊού είναι πολλοί και ποικίλοι και, ως εκ τούτου, είναι αρκετά δύσκολο ακόμη και ο καλύτερος πανδημικός ερευνητής ή επιδημιολόγος να ανιχνεύσει την πηγή του, αν υπάρχει και πηγή!

Τρίτον, υπήρξε ένα επιταχυνόμενο πρότυπο των VIP που βρέθηκαν ξαφνικά διάγνωση του κορωναϊού.

Σαν να προσδίδουν νομιμότητα σε αυτή τη «σταδιακή φάρσα που αναμιγνύεται με την πραγματικότητα», διάσημοι ηθοποιοί και επαγγελματίες αθλητές, ισχυροί πολιτικοί και δημοφιλείς μουσικοί αυτοαπομονώνονται αφού δηλώνουν ότι εκτέθηκαν ή δοκιμάστηκαν θετικά για κορώνα.

Βλέπετε πώς το κάνουν;

Το συναρπαστικό δράμα γύρω από κάθε μία από αυτές τις διοργανωμένες εκδηλώσεις των μέσων ενημέρωσης πείθει περαιτέρω τις άγριες και άγνωστες μάζες ότι αυτό είναι όλο πραγματικό, όταν ένα μεγάλο μέρος της δεν μπορεί να είναι.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο οι δράστες βασίζονται και χρησιμοποιούν συστηματικά την κοινωνία των διασημοτήτων για να βοηθήσουν στην πραγματοποίηση των ψυχολογικών τους πράξεων, ιδιαίτερα ενός μαζικού παγκόσμιου ψυχοφύλακα όπως το OPERATION CORONA PLANDEMIC.

Ο Kobe Bryant πέθανε σε ύποπτη συντριβή ελικοπτέρων στις 26 Ιανουαρίου 2020 την ημέρα που ξεκίνησε η γιορτή της κινεζικής Πρωτοχρονιάς και μόλις ξεκίνησε η επιδημία του Wuhan.

Υπάρχει επίσης κάποια ομιλία για τη φιλανθρωπία του Κόμπε, όπου σχετίζεται με την Κίνα, ειδικά δεδομένου του τρέχοντος οικονομικού πλαισίου και του πολιτικού κλίματος μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Κίνας.

Ο Bryant ξεκίνησε επίσης το Ταμείο Kobe Bryant China, το οποίο συνεργάστηκε με το Ίδρυμα Soong Ching Ling, ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που υποστηρίχθηκε από την κινεζική κυβέρνηση . Το Ταμείο Kobe Bryant China συγκεντρώνει χρήματα εντός της Κίνας που προορίζονται για προγράμματα εκπαίδευσης και υγείας.

Υπό το φως του συντριπτικού κορωναϊού του Wuhan, μπορεί να υπάρχει κάτι που το Κόμπε είχε εμπλακεί στην Κίνα με την οποία η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν ήταν ευχαριστημένη. Δεδομένης της ισχυρής καθολικής πίστης του, μπορεί να είναι ότι το Κόμπε σχεδίαζε να κατασκευάσει μια νέα γέφυρα στην Κίνα, ενώ πολλοί άλλοι δεν ήταν ακόμα ικανοποιημένοι αφού καίγονταν κάθε γέφυρα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ένας βιοτεχνολογικός κοροναϊός, ο οποίος εκτοξεύεται ως μια σκόπιμη βιοαπόθεση σε όλο τον κόσμο ενάντια στους εχθρούς (δηλαδή την Κίνα, το Ιράν κλπ.) Των πραγματικών δραστών (δυτικές δυνάμεις). Με αυτόν τον τρόπο, πολλοί επιρροή άνθρωποι μπορούν να σκοτωθούν σκόπιμα υπό την κάλυψη ενός θανάτου από κοροναϊό. Είναι πολύ πιθανό ότι αυτό ακριβώς συνέβη στο Ιράν.

Το Ιράν έχει πληγεί εξίσου ανεξήγητα τόσο σκληρά όσο οποιαδήποτε άλλη χώρα από τον κοροναϊό-ΓΙΑΤΙ; Τα ποσοστά θνησιμότητας ήταν ιδιαίτερα υψηλά. Υπάρχει κάτι πολύ λάθος με την εικόνα ως εξής:

«Το Ιράν υπήρξε το κέντρο μιας από τις χειρότερες επιδημίες του κοροναϊού. Η χώρα έχει πάνω από 10.000 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις, με πάνω από 6.500 νέες περιπτώσεις την περασμένη εβδομάδα ». [1]

Ποιος θέλησε να πραγματοποιήσει μια αλλαγή καθεστώτος στο Ιράν εδώ και δεκαετίες;

Ισραήλ.

Το Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, ειδικά η διοίκηση του Trump.

Το Ηνωμένο Βασίλειο στο πλαίσιο των προηγούμενων πολλών PMs, και ιδιαίτερα της κυβέρνησης Boris Johnson.

Λοιπόν, πώς μπορεί η εμφάνιση αυτής της πανδημίας σε ολόκληρο τον πλανήτη να μην θεωρηθεί ως ύποπτα επιλεκτική;

Στην πραγματικότητα, τα έθνη που έχουν δει τα μεγαλύτερα κρούσματα αυτής της πανώλης είναι εκείνα που έχουν σημαντικές εμπορικές συμφωνίες με την Κίνα (π.χ. Ιταλία και Ιράν) ή εκείνες που έχουν εκφράσει έντονη πρόθεση να ενταχθούν στην Νέα Πρωτοβουλία του Χαλκού της Κίνας, γνωστή ως Belt και Οδική Πρωτοβουλία. Αυτό που ακολουθεί είναι ένας κατάλογος των κορυφαίων 7 χωρών με τον μεγαλύτερο αριθμό «επιβεβαιωμένων» λοιμώξεων από κοροναϊό από τις 13 Μαρτίου 2020.

Τώρα κοιτάξτε τι συνέβη.(Βλέπε γραφική παράσταση παρακάτω) στους Ιταλούς, αφού υπέγραψαν τη συμφωνία τους με την Κίνα για τη χρήση 4 λιμένων, τρεις από τους οποίους στη Βόρεια Ιταλία

Το γεγονός είναι ότι οι ισχυρότερες μυστικές κοινωνίες στη Γη δεν θέλουν την Κίνα να κινηθεί προς τα δυτικά με την πρωτοβουλία Belt and Road. Πολλοί από αυτούς τους παγκοσμιοποιημένους θεσμούς συνδέονται άμεσα με τις μεγάλες ιστορικές ναυτικές δυνάμεις της Δημοκρατίας της Βενετίας και της Αγγλίας. (Στις ημέρες δόξας του, το Λιμάνι του Λονδίνου ήταν το μεγαλύτερο λιμάνι στον κόσμο.) Γιατί ήταν η τεράστια πλούσια Βενετική Μαύρη Ευγένεια που έκανε την πολύ υπολογισμένη επιχειρηματική απόφαση για μετάβαση στο Λονδίνο μετά από «το άνοιγμα νέων εμπορικών δρόμων προς την Αμερική και οι Ανατολικές Ινδίες μέσω του Ατλαντικού Ωκεανού σημάδεψαν την αρχή της παρακμής της Βενετίας ως ισχυρής ναυτικής δημοκρατίας ». [3]

Ποιο είναι το ζωτικό σημείο εδώ όσον αφορά τον κοροναϊό;

Τόσο η Βενετική Δημοκρατία (μερικές φορές αποκαλείται Βενετσιάνικη αυτοκρατορία) όσο και ο ναυτικός της διάδοχος, η Βρετανική Αυτοκρατορία, ήταν διαβόητοι για τη χρήση ακραίων βιαιοτήτων στη διατήρηση των αντίστοιχων αυτοκρατοριών τους. Μεγάλο μέρος της σύγχρονης ιστορίας δεν είναι στην πραγματικότητα τίποτε άλλο παρά ένας μακάβριος κατάλογος βενετσιάνικου και βρετανικού καλοκαιριού και τρομοκρατίας σε όλο τον κόσμο.

ΒΑΣΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ: Όπως το Αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό εξασφαλίζει την κυριαρχία της αμερικανικής αυτοκρατορίας σε όλο τον πλανήτη σήμερα, προηγούμενες αυτοκρατορίες που επιστρέφουν στη Ρωμαϊκή και τη Φοινικική βασίστηκαν επίσης στα ανώτερα ναυτικά τους να κυβερνήσουν αποτελεσματικά τον κόσμο. Διότι η ιστορία είναι ξεκάθαρη: όποιος κυβερνά την ανοικτή θάλασσα κυβερνάει τον κόσμο.Ο Διευθυντής της STRATFOR αποκαλύπτει το Zio-Αγγλο-αμερικανικό οικόπεδο για παγκόσμια κυριαρχία

Πόσο βάναυλοι είναι αυτοί οι αδιόρθωτοι ζεστοί και τρομοκράτες; Και, το πιο σημαντικό, ποιες ήταν μερικές από τις αδίστακτες τακτικές και τις κακές στρατηγικές τους;Ως εξής:

Έτσι, η κινεζική ζώνη, ένας δρόμος NWO θα αντικατασταθεί από την 2-ζώνη, 2 δρόμων ποικιλομορφία της μεταποίησης και του εμπορίου στο πλαίσιο της ανανεωμένης θαλάσσιας πρωτοβουλίας του Ηνωμένου Βασιλείου, USMCA και Crown-φιλικές εμπορικές συμφωνίες. Ο τραπεζικός κλάδος του Λονδίνου (γνωστός και ως bankters) έχει μακρά ιστορία να χρησιμοποιεί βάναυση τακτική για να επιτύχει τους οικονομικούς και οικονομικούς στόχους του.

Η ανάπτυξη μιας βιοαποδόμησης ιού μπορεί να εκτελεστεί με πολλούς τρόπους: μικροσκοπικά αεροσκάφη, ναυτικά όπλα υψηλής τεχνολογίας, ψεκασμοί αερολύματος Chemtrail, για να αναφέρουμε μόνο μερικούς. Η μόλυνση δεν απαιτεί προσωπικά άλματα από τον ιό μέσα σε έξι πόδια όπως προωθούνται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Η υπερ-μόλυνση στο Ιράν είναι ένα άλλο παράδειγμα όπου η Κίνα και το Ιράν τιμωρούνται επιλεκτικά για παραβίαση εμπορικών κυρώσεων και πολλά άλλα.

Αν οι ειδήσεις προσεγγίσουν την πραγματικότητα, τόσο η Ιταλία όσο και το Ιράν φαίνεται να μολύνονται από μια πιο μολυσματική μορφή του κοροναϊού που αναπτύσσονται από τοπικούς ηθοποιούς και μυστικές μεθόδους. Στην πραγματικότητα, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν ήδη ανακοινώσει ότι προέκυψε ένα νέο «στέλεχος» του αρχικού ιού Covid-19. Δείτε: Coronavirus: Υπάρχουν δύο στελέχη και είναι ακόμα πιο θανατηφόρα;

(Πηγή: CORONAVIRUS BIOTERRORISM: Οικονομική σαμποτάζ από τους Στόχους της Ζιο-Αγγλοαμερικανικής Άξονας Κίνα, Ιράν και Ιταλία)

CORANDA PLANDEMIC: Το οικόπεδο γεφυρώνει

Κάθε μέρα που ξεδιπλώνεται αυτή η πανδημία της MIC, τα πρωταρχικά στοιχεία του προσεκτικά κρυμμένου συνωμοτικού σχεδίου γίνονται πιο ξεκάθαρα από ποτέ.

Ποιος δεν έχει δει τα παρακάτω βαρύ θέματα που συζητήθηκαν σε μεγάλο μήκος σε όλο αυτό το κυνικά συντονισμένο έπος;Κάθε ένα από τα βασικά στοιχεία που απαριθμούνται παρακάτω διαδραματίζει αναπόσπαστο ρόλο σε αυτή τη συνεχιζόμενη σειρά μαύρων επιχειρήσεων τύπου Gladio που πραγματοποιούνται παγκοσμίως.

Βιοτρομοκρατία

Στρατιωτική ανάπτυξη του 5G

Chemtrails ψεκασμοί

Εμβόλια γρίπης

Γενοκτονία

Οικονομική σαμποτάζ

Ιατρικό πολεμικό δίκαιο

Τέλος της ελεύθερης ομιλίας

Διακοπή Διαδικτύου

Αναγκασμένοι εμβολιασμοί

ΑΠΟΣΠΑΣΗ

Ανησυχία για τα στεροειδή

Μια Παγκόσμια Κυβέρνηση

Η αληθινή πραγματικότητα είναι ότι υπάρχουν τόσα πολλά κομμάτια σε αυτό το παζλ ψυχώ, είναι εξαιρετικά δύσκολο να τα βάλεις όλα στα σωστά τους μέρη.

Επιπλέον, η ταχεία εξέλιξη αυτής της περίπλοκης και προμελετημένης πανδημίας είναι τέτοια που κάθε μέρα εκθέτει ένα διαφορετικό κομμάτι του απειλητικού σκοτεινό σχέδιο. Ωστόσο, είναι οι κυριότεροι στόχοι και οι λαθρομετανάστες πίσω από κάθε υποπαράγραφο που απαιτούν πραγματικά προσοχή όπως εξηγεί η ακόλουθη ανάλυση.

Περισσότερο στην ουσία : η πραγματική πλοκή NWO έχει σχεδιαστεί για να κλειδώσει τον πλανήτη μέσω ενός Matrix Global Control στο δρόμο για την ίδρυση κυβέρνησης ενός κόσμου.

Οι δύο κεντρικοί πυλώνες του Matrix Global Control είναι η στρατιωτική ανάπτυξη του 5G και του επακόλουθου Ίντερνετ των πραγμάτων (IoT). Μόλις ολοκληρωθεί η κατασκευή 5G και η κατασκευή IoT σε όλα τα μεγάλα κέντρα εξουσίας παγκοσμίως (Λονδίνο, Νέα Υόρκη, DC, LA, San Fran, Σιάτλ, Σικάγο, Ατλάντα, Σιγκαπούρη, Τόκιο, Χονγκ Κονγκ κ.λπ.). εξακολουθεί να θεωρείται τεχνική αδυναμία, θα ανακοινωθεί μια κυβέρνηση ενός κόσμου, αν όχι πριν.

Δύο μεγάλοι κόμβοι τεχνολογίας αναγνωρίστηκαν ως πιλοτικές πόλεις για αυτό το έργο NWO 5G-Wuhan, Κίνα και Μιλάνο της Ιταλίας. Το Wuhan ιδρύθηκε το 2019 μια επίσημη ζώνη επίδειξης 5G που απέτυχε άθλια, οπότε και το πείραμα του IoT έπρεπε να αποβληθεί. Το Μιλάνο – το επίκεντρο της ιταλικής κορωναϊού – μετατράπηκε επίσης σε εκτεταμένη δοκιμαστική κλίνη 5G. Παρόλα αυτά, οι παγκοσμιοί δεν θα αφήσουν ποτέ μια καταστροφή να σπαταλήσει, όπως είδαμε με το Σχέδιο Β – το PLANDEMIC της CORONA.

Δείτε πώς η πανδημία των κοροναϊών του 2020 εξελίχθηκε στην Ιταλία ξεκινώντας από το Μιλάνο και την περιοχή της Λομβαρδίας, τη δεύτερη πιο πυκνοκατοικημένη πόλη στην Ιταλία μετά τη Ρώμη.

«Η μεγαλύτερη επίδειξη Show στη γη»

Το βασικό επίπεδο από αυτή την ανάλυση είναι ότι ολόκληρη η ανθρωπότητα παίζει τώρα το ρόλο τόσο του ηθοποιού όσο και του ακροατηρίου σε αυτό που θεωρείται «η μεγαλύτερη επίδειξη στη γη». Εκτός από το ότι αυτό το πολύ τρομακτικό σενάριο γράφτηκε για να είναι πολύ πιο «τρόμου show» από ό, τι «ζει ευτυχώς πάντα μετά». Αναμφισβήτητα, οι σκηνοθέτες, οι παραγωγοί και οι σεναριογράφοι του NWO συμφώνησαν να τερματίσουν κάτι που δεν είναι ευχάριστο για την ανθρώπινη φυλή.

Υπό το πρίσμα των μυριάδων πολυετών σχεδίων που εκτελούνται από την NWO perps κάθε μέρα τώρα, τίποτα που αναφέρουν μέσω του Mockingbird Media μπορεί να εμπιστευτεί. ΤΙΠΟΤΑ!

Αυτή η γνώση από μόνη της είναι αρκετά ενδυναμωτική. Γνωρίζοντας ότι οι παγκοσμιοποιητές έχουν μετατρέψει ολόκληρο τον κόσμο σε μια εξαιρετικά χορογραφημένη εκπομπή πραγματικότητας καθιστά πολύ πιο εύκολη την κατανόηση και την ανταπόκριση.

Το βασικό σημείο εδώ είναι ότι οι δράστες έχουν μάθει την τέχνη της διοργάνωσης αυτών των παγκόσμιων psyops με τρόπο που συνδυάζει άψογα τη φάρσα με την πραγματικότητα. Με άλλα λόγια, μερικά από αυτά που βλέπετε είναι πραγματικά, αλλά πολλά από αυτά που ακούτε είναι φάρσα. Αντίθετα, σε άλλες προσβεβλημένες τοποθεσίες, πολλά από αυτά που βλέπουν μπορεί να είναι μια σταδιακή φάρσα, ενώ κάποια από αυτά που ακούν μπορεί να είναι ζοφερή πραγματικότητα. Αυτό το «μαγικό χειρουργείο» (DRAMATIC) δεν διεξάγεται με διαφορετικό τρόπο, ανάλογα με τους μοναδικούς στόχους NWO ΝΤΠ για κάθε έθνος ή κοινωνία, κράτος ή επαρχία, μεγάλη πόλη ή νομό κ.α.

Το κρίσιμο σημείο εδώ είναι η μεγάλη ανάγκη κάθε ατόμου να ασκεί τις καλύτερες διακρίσεις. Η διάκριση μεταξύ γεγονότος και φαντασίας δεν ήταν ποτέ τόσο ζωτική.Δεδομένου ότι κάθε κοινότητα θα έχει τη δική της εκπομπή πραγματικότητας «Corona Plandemic», οι απαντήσεις θα πρέπει να είναι κατάλληλες για κάθε μοναδικό δράμα. Όσο πιο ευαισθητοποιημένος και ενημερωμένος είναι ο καθένας σχετικά με το τι πραγματικά συμβαίνει γύρω του, τόσο πιο αποτελεσματικά ανταποκρίνεται στις προσωπικές τους δυσκολίες, καθώς και στη δυσχερή κατάσταση αυτών που βρίσκονται στον κύκλο των ενώσεών τους.

CAVEAT: Υπάρχουν πολλές πράξεις βιοτρομοκρατίας που έχουν διεξαχθεί εδώ και αρκετές δεκαετίες, πολλές από αυτές εναντίον του λαού της Κίνας. Ότι όλος ο κόσμος ειδοποιήθηκε για την τρέχουσα εξέλιξη των βιοτρομοκρατικών επιθέσεων στο Wuhan από βρετανικό στρατιωτικό ανώτατο αξιωματικό τον Μάρτιο του 2010 είναι πρωτοφανής. Αυτός ο τύπος θανατηφόρας βιολογικής βοσκής, που στοχεύει σε συγκεκριμένες κινεζικές γενεαλογικές ομάδες και γονιδιακές ομάδες, εκτέθηκε 10 χρόνια πριν συμβεί φέτος.

Στη συνέχεια, ή ταυτόχρονα, βιολογικά όπλα θα χρησιμοποιηθούν κατά του κινεζικού πληθυσμού. Τούτο θα ξεκίνησε τότε μια άλλη αλυσίδα γεγονότων που θα κατέρρεε ολόκληρη την κινεζική πολιτική και κοινωνική υποδομή. Αυτό αναφέρθηκε ως εξής: Ασθένεια, ακολουθούμενη από εκτεταμένη έλλειψη τροφίμων, ακολουθούμενη από μαζική λιμοκτονία. […] Οι βιολογικοί παράγοντες περιγράφηκαν ότι είναι παρόμοιοι με τη γρίπη και θα εξαπλώνονταν σαν πυρκαγιά. Μου κλονίζει και με αρρωσταίνει να περιγράψω αυτά τα γεγονότα. Μου με ενοχλεί ακόμη περισσότερο να γνωρίζω ότι πιθανά γεγονότα χειραγωγούνται για να προκαλέσουν την εξαφάνιση ολόκληρου μέρους της ανθρώπινης φυλής.

(Πηγή: GLADIO BIOTERROR: «Βιολογική επίθεση κατά της Κίνας που προγραμματίζεται από τις δεκαετίες του ΝΑΤΟ σε στρατιωτικό αξιωματικό και καταγγελέα καταγγελιών στο Ηνωμένο Βασίλειο»)

Ωστόσο, αυτό που ο γενναίος πληροφοριοδότης μπορεί να μην γνώριζε είναι το αδιάκοπο βιολογικό όχημα που διεξήχθη κατά της ανθρώπινης φυλής από την ισπανική γρίπη του 1918. Ως ιστορικό γεγονός, έχουν εκδηλωθεί πολυάριθμοι βιοαποδόμοι εναντίον ορισμένων εθνών και πληθυσμών τον προηγούμενο αιώνα, όπως ο ιός Epstein-Barr, ο ιός ανθρώπινου θηλώματος, ο ιός του απλού έρπητα, η ασθένεια Lyme, ο AIDS / HIV, η γρίπη των χοίρων, η γρίπη των πτηνών, η νόσος του Ebola, ο ιός του West Nile κλπ.

συμπέρασμα

Εάν υπάρχει μια τελική πράξη σε αυτήν την πολυετή χιλιετή εγκληματική συνωμοσία για να αρρωστήσετε και να εξασθενήσετε, να παραλύσετε και να ανικανοποιήσετε, να δηλητηριάσετε και να εξοντώσετε τα ανθρώπινα όντα με έναν μεθοδικό αλλά όχι και εύκολα ανιχνευόμενο τρόπο, είναι το OPERATION CORONA PLANDEMIC.

Δεν είναι μόνο αυτή η τελική πράξη σε αυτό το μακρόχρονο παγκόσμιο δράμα, μπορεί επίσης να είναι η τελευταία πράξη τους – ΠΟΤΕ!

Η κατώτατη γραμμή είναι ότι αυτό το σκοτεινό σύννεφο coronavirus έχει λαμπερή ασημένια επένδυση. Αυτό συμβαίνει γιατί οι παίκτες έχουν ξεπεράσει υπερβολικά το χέρι τους με αυτή τη συντριπτική και απερίσκεπτη λειτουργία bioterror και την ψυχολογία.

Τι σημαίνει αυτό ακριβώς; Όταν μια κρίσιμη μάζα του Εμείς οι άνθρωποι ξυπνούν στο γεγονός ότι έχουν γίνει θύματα και εξαπάτησαν – ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ – η ελίτ της εξουσίας θα εκκενώσει τον πλανήτη μετά από βιασύνη.

Δεν είναι αυτό που οι άνθρωποι του πλανήτη Γη χρειάζονται και θέλουν απεγνωσμένα σε αυτή την κρίσιμη στιγμή της ανθρώπινης ιστορίας.

Τέλος, ποιοι είναι οι «διευθυντές, οι παραγωγοί και οι σεναριογράφοι» του PLONEMIC CORONA;

Παρόλο που το PLANDEMIC CORONA είναι μέρος της φάρσας και μέρος της πραγματικότητας, εξακολουθεί να υπάρχει ένα θανατηφόρο bioweapon βιολογικό όπλο coronavirus να αντιμετωπίσει με μια κατάλληλη απάντηση. Επιπλέον, ο καθένας πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς υπάρχουν πολλά περισσότερα στο μείγμα της γρίπης από τα διαφορετικά στελέχη του COVID-19.υπάρχουν πολλές άλλες λοιμώξεις της γρίπης που έχουν μαστίζει σε όλη αυτή την ιδιαίτερα μολυσματική εποχή της γρίπης. Η μεγαλύτερη ανησυχία για το μέλλον, ωστόσο, είναι ότι υπάρχουν και άλλοι τύποι ακόμα πιο σοβαρών ασθενειών και ή ασθενειών όπως το σύνδρομο 5G και η 5G γρίπη.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr



Αξιολογήστε Το

Let's block ads! (Why?)


πηγη
periergaa
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ