2020-03-27 19:22:51
Φωτογραφία για Κλοπή «μαμούθ»Στο μικροσκόπιο των Αρχών το βίντεο με τους κλέφτες που άρπαξαν €220.000
Αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουν να εξιχνιάσουν την κλοπή «μαμούθ» του χρηματοκιβωτίου

από ιατρείο στο κέντρο της Πρέβεζας είναι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, καθώς έχουν στα χέρια τους οπτικό υλικό που απεικονίζει τους τουλάχιστον τέσσερις δράστες. Παράλληλα, αναζητούν ένα λευκό βαν που εκλάπη από την ΒΙ.ΠΕ. Πρέβεζας λίγες ώρες νωρίτερα.

Ο κύκλος των υπόπτων έχει περιοριστεί σε άτομα τα οποία γνώριζαν ότι πρόσφατα ο ιδιοκτήτης του ιατρείου είχε ρευστοποιήσει και εκταμιεύσει το μεγάλο ποσό των 220.000 ευρώ και το είχε ασφαλίσει στο χρηματοκιβώτιο. Όταν αποφάσισαν να το «σηκώσουν», τη νύχτα της 25ης Μαρτίου, επιχείρησαν να κλέψουν ένα όχημα τύπου βαν από μια επιχείρηση στην ΒΙ.ΠΕ., αλλά δεν τα κατάφεραν. Στη συνέχεια, όμως, έκλεψαν το επίμαχο λευκό φορτηγάκι από μια άλλη επιχείρηση στην ΒΙ.ΠΕ.. Μάλιστα, καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας, αλλά είχαν φροντίσει να καλύψουν τα χαρακτηριστικά τους.


Στη συνέχεια, παρά την απαγόρευση της κυκλοφορίας, οι δράστες έφτασαν με το κλεμμένο όχημα στο ιατρείο, διέρρηξαν την είσοδο και φόρτωσαν το χρηματοκιβώτιο στο φορτηγάκι, με το οποίο εξαφανίστηκαν. Μάλιστα, καταγράφηκαν πάλι και από κάμερα τράπεζας που βρίσκεται κοντά στο ιατρείο. Οι αστυνομικοί εξετάζουν προσεκτικά τα δυο βίντεο προσπαθώντας να εντοπίσουν ίχνη που θα τους οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των δραστών. Ταυτόχρονα, «χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή για να βρουν το κλεμμένο φορτηγάκι, αλλά και το χρηματοκιβώτιο που θεωρείται βέβαιο ότι θα «ξεφορτώθηκαν» οι δράστες, όταν κατάφεραν να το παραβιάσουν και να αρπάξουν τον «θησαυρό» που έκρυβε.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ