2020-04-06 14:16:40
Φωτογραφία για Οι δικαστικοί συνδράμουν με 30χιλ. ευρώ το ΕΣΥ
Συντάκτης: Virus

Με σκοπό την αγορά αναπνευστήρων και αναλώσιμων υλικών, ειδών ανάγκης για τα νοσηλευτικά ιδρύματα που δοκιμάζονται από την πανδημία της νόσου COVID-19, έξι δικαστικές Ενώσεις τείνουν χείρα βοηθείας στο υπουργείο Υγείας με τη δωρεά ποσού ύψους 30.000 ευρώ.

Οι Ενώσεις Δικαστών και Εισαγγελέων, Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας, Διοικητικών Δικαστών, Εισαγγελέων Ελλάδος, Δικαστικών Λειτουργών του Ελεγκτικού Συνεδρίου και των Μελών του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους προχώρησαν στην προσφορά, εκφράζοντας την συμπαράσταση στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που καταβάλλει τιτάνιες προσπάθειες.

Στο πνεύμα στήριξης των ασθενών και όσων δίνουν μάχη για να ανταπεξέλθει το υγειονομικό σύστημα σε αυτή την υγειονομική κρίση διατίθεται το χρηματικό ποσό «με την ευχή να διατεθεί για την αγορά ενός αναπνευστήρα και αναλώσιμου υγειονομικού υλικού (μάσκες, γάντια κλπ.) για την προστασία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, που καταβάλλει τιτάνιες προσπάθειες για να δαμάσει τη νόσο».

Στην ανακοίνωση των ενώσεων τονίζεται ότι «τις ώρες αυτές κάθε προσφορά για το σκοπό αυτόν αποτελεί πραγματικά δωρεά ζωής».

Πηγή: https://www.dikastiko.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ