2020-04-07 22:20:12
Φωτογραφία για Aurus Komendant
Η Ρώσικη Aurus, ετοιμάζει ένα μεγάλο πολυτελές SUV, αντίστοιχο της λιμουζίνας που παράγει και οι δοκιμές του συνεχίζονται εντατικά. Όπως φαίνεται και από τις

«κατασκοπευτικές» φωτογραφίες, οι δοκιμαστές του δίνουν και καταλαβαίνει, κάτι που εξηγείται κάπως τεχνικά, αν παρατηρήσει κανείς τις διαφορές στη μάσκα και τον κεντρικό αεραγωγό ανάμεσα στο πρωτότυπο που βλέπουμε σε αυτές τις φωτογραφίες, σε σύγκριση με τις αντίστοιχες του παλιότερου. Πάνω σε μια παγωμένη λίμνη στον Αρκτικό κύκλο, το Komendant δοκιμάζεται εντατικά προκειμένου να είναι έτοιμο για επίσημη παρουσίαση μέσα στο 2021.

Ενώ το καμουφλάζ είναι το ίδιο έντονο με παλιότερα, τα φώτα εμπρός δίνουν μια αίσθηση για το πώς θα είναι το τελικό μοντέλο μια και μοιάζουν να είναι ως σχέδιο, το τελικό που θα επιλεγεί από την Aurus για το μεγάλο πολυτελές SUV μοντέλο της. Ο κινητήρας του Komendant θα είναι ο 4,4 λίτρων V8 που θα συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα και συνδυαστικά θα αποδίδει 590 ίππους και 880 Nm ροπής. Μιλάμε για το ίδιο σύνολο που χρησιμοποιεί και το πολυτελές σεντάν της εταιρείας, το Senat.

Η Aurus θα έχει έτοιμο το Komendant μέσα στο 2021, αν και το λανσάρισμά του στη Ρώσικη αγορά δεν αναμένεται να γίνει νωρίτερα από το 2022. Πιο πριν, μέσα στο 2021, θα δούμε το Senat στη Ρώσικη αγορά όπου θα αρχίσει να διατίθεται μετά την παράδοση των 200 πρώτων αυτοκινήτων που προορίζονται για την κάλυψη των μετακινήσεων υψηλά ιστάμενων προσώπων στο Ρώσικο κράτος.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ