2020-04-28 21:41:02
Φωτογραφία για McLaren Speedtail - Lockheed Martin F-35 Lightning II F-35B
Λαμβάνοντας έμπνευση από ένα παλαιότερο επεισόδιο του Top Gear από την εποχή των Clarkson-Hammond-May, η McLaren Speedtail αποφάσισε να αγωνιστεί απέναντι σε ένα μαχητικό αεροσκάφος. Αυτή τη φορά, δεν ασχολούμαστε με τον Richard Hammond σε μια

Buggati Veyron έναντι του Eurofighter Typhoon, όχι! Αντιμετωπίζουμε τον Chris Harris στη McLaren Speedtail έναντι του Lockheed Martin F-35 Lightning II. Για να είμαστε πιο ακριβείς, το αεροσκάφος είναι μια έκδοση του Lightning F-35B ή του US Marine Corps. Το B είναι η συντομότερη από τις τρεις διαθέσιμες διαμορφώσεις και διαθέτει επίσης τη μικρότερη ακτίνα μάχης για δύο συγκεκριμένους λόγους. Πρώτα απ ‘όλα, μιλάμε για αεροσκάφη STOVL. Είναι η μόνη έκδοση του Lightning που κάνει αρκετά κόλπα στον αέρα, που θυμίζουν το Harrier Jump Jet. Το F-35A διαθέτει συμβατική προσγείωση και απογείωση για την Πολεμική Αεροπορία των Η.Π.Α., ενώ το F-35C αποτελεί αερομεταφορέα για το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ.


Η McLaren, από την άλλη πλευρά, αποτελεί ευθαρσώς το ταχύτερο όχημα παραγωγής στον κόσμο. Όλοι περίμεναν η Speedtail τριών θέσεων να ξεπεράσει την τελική ταχύτητα της F1 από τη δεκαετία του 1990, και η McLaren σίγουρα κατάφερε να το κάνει χάρη στον υβριδικό κινητήρα twin-turbo V8. Το ερώτημα είναι πως η Speedtail ανταγωνίζεται το F-35B; Δεδομένου ότι το μαχητικό αεροσκάφος επιτυγχάνει 7 G στις στροφές, το να πετάς ένα στρατιωτικό αεροσκάφος είναι λίγο πιο ακραίο από το να είσαι σε ένα supercar 1.035 ίππων.

Θα αναφέρουμε μόνο ότι η McLaren επιταχύνει ταχύτερα μέχρι τα 240 km/h παρακαλώ. Μετά από αυτή την ταχύτητα, μπορείτε προφανώς να πείτε ποιο από τα δυο έχει ένα προφανές πλεονέκτημα. Από την άλλη πλευρά, το F-35B έχει πιο δύσκολο έργο, ξέρετε, η πτήση είναι μια εντελώς διαφορετική υπόθεση από την οδήγηση αυτοκινήτου. Ο πιλότος έχει ακόμα δυσκολότερη προσπάθεια να παραμείνει στην πορεία, όπως και να έχει πάντως, ο αγώνας φαίνεται διασκεδαστικός και για τις δυο πλευρές.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ