2020-05-19 18:35:01
Φωτογραφία για Toyota RAV4 TRD Off-Road
Η Toyota το 2019 στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Σικάγο, παρουσίασε μια έκδοση του Toyota RAV4 με δυνατότητες να προσφέρει πολύ υψηλές επιδόσεις στην οδήγηση εκτός δρόμου.

Το RAV4 TRD Off-Road από τις περιγραφές των διαφορών που έχει σε επίπεδο τεχνικών προδιαγραφών, μοιάζει να είναι αρκετά πιο ικανό σε εκτός δρόμου αναζητήσεις. Βασίζεται στο RAV4 Adventure, αλλά έχει και μια σειρά από αναβαθμίσεις που αφορούν τη σκληρή εκτός δρόμου χρήση- όσο σκληρή μπορεί να γίνει με ένα SUV. Η πιο αξιοσημείωτη αναβάθμιση είναι η τοποθέτηση μιας νέας ανάρτησης που έχει δεχτεί επεμβάσεις από την αγωνιστική ομάδα της εταιρείας.

Επιπλέον, το Dynamic Torque Vectoring All-Wheel Drive διατίθεται στο βασικό εξοπλισμό του μοντέλου και μπορεί να διοχετεύσει έως και 50% της ροπής του κινητήρα στους τροχούς του πίσω άξονα. Η Toyota έχει επίσης εφοδιάσει το RAV4 TRD Off-Road με ένα σύστημα επιλογής πολλαπλών εδαφών που περιλαμβάνει προγράμματα οδήγησης που περιγράφουν τις συνθήκες που έχει να αντιμετωπίσει ο οδηγός, όπως είναι τα Mud & Sand, Rock & Dirt και Snow. Υπάρχει επίσης Hill Start Assist Control, Trailer Sway Control και Downhill Assist Control. Ο κινητήρας της έκδοσης είναι ο 4κύλινδρος με χωρητικότητα 2,5 λίτρων που αποδίδει 203 ίππους και συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο Direct-Shift της Toyota.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ