2020-06-01 20:29:48
Φωτογραφία για BMW X2 plug-in
Ο εξηλεκτρισμός εισβάλει και στην γκάμα της X2 που αποκτά την πρώτη plug-in υβριδική

έκδοσή της. Αισθητικά η διαφοροποίηση από τις συμβατικές X2 γίνεται αντιληπτή από τις αλλαγές στα φωτιστικά σώματα που στην xDrive25e είναι τεχνολογίας LED με ειδική λειτουργία για άσχημες καιρικές συνθήκες, καθώς και από τις νέας σχεδίασης ζάντες 17 ιντσών.

Το χαμηλότερο κατά 10 mm ύψος έχει βελτιώσει την αεροδυναμική όμως η φιλοξενία της μπαταρίας ιόντων-λιθίου των 10 kWh έχει μειώσει ελαφρά τον χώρο αποσκευών. Από εκεί και πέρα η plug-in Χ2 είναι τετρακίνητη καθώς ο τρικύλινδρος υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρας των 1.5 λίτρων με 125 ίππους κινεί τους εμπρός τροχούς ενώ ο ηλεκτροκινητήρας των 95 ίππων του υβριδικού συστήματος δίνει κίνηση στους πίσω τροχούς.

Η συνολική απόδοση φθάνει συνδυαστικά τους 220 ίππους και τα 39,2 χλγμ. ροπής χαρίζοντας στην X2 εξαιρετικές επιδόσεις όπως τα 6,8’’ για το 0-100 χλμ./ώρα, τη στιγμή που η τελική της ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 195 χλμ./ώρα.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι πως η X2 xDrive25e έχει μια ηλεκτρική αυτονομία της τάξης των 57 χιλιομέτρων ενώ η πλήρης φόρτιση της μπαταρίας με οικιακή παροχή διαρκεί περίπου πέντε ώρες ενώ με το i Wallbox της BMW ο χρόνος πέφτει σε περίπου 3,2 ώρες.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ