2020-08-11 12:00:07
Φωτογραφία για Η εκπομπή στην Κύπρο με την σύντροφο του και το ενδεχόμενο ενός γάμου
O ηθοποιός Ευθύμης Ζησάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Καλοκαίρι #not" και αποκάλυψε πως του έγινε η πρόταση να παρουσίαση εκπομπή στην Κύπρο με την σύντροφο του αλλά και αν υπάρχει "ανταγωνισμός" μεταξύ τους καθώς απάντησε αν έχει κάνει πρόταση γάμου στην σύντροφο του. 

«Κάνω μια εκπομπή στην Κύπρο. Πήγα στις αρχές του καλοκαιριού να κάνω έναν πιλότο για ένα καινούργιο σίριαλ. Το κανάλι, το Σίγμα με φώναξε και μου έκανε μια πρόταση να κάνουμε μια παρεϊστικη εκπομπή εγώ και η σύντροφος μου. Μια εκπομπή στο μπαλκόνι μας, θεωρητικά» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ευθύμης Ζησάκης.

«Μια εκπομπή που θα φιλοξενείται κάθε εβδομάδα και σε άλλο executive ξενοδοχείο της Κύπρου. Ανάμεσα σε μένα και στη σύντροφο μου, όχι απλά δεν υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά υπάρχει μια ευγενής άμιλα η οποία αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει. Δηλαδή μ’ αρέσει να την βλέπω να δουλεύει κατ’ αυτό τον τρόπο, μ’ αρέσει να την θαυμάζω, μ’ αρέσει να την εκτιμώ και μ’ αρέσει να ‘μαι εγώ ο λόγος που ανακαλύπτω ακόμα πιο ωραία πράγματα πάνω της».

«Σαφώς και δηλώνω ερωτευμένος αλλά δηλώνω ερωτευμένος και σαν συνεργάτης της» κατέληξε ο Ευθύμης Ζησάκης, ενώ τόνισε πως δεν έχει κάνει πρόταση γάμου στην σύντροφο του γιατί θα ήθελε να έρθει την κατάλληλη στιγμή.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ