2020-08-22 22:21:40
Φωτογραφία για VW Golf R Alltrack
Οι λεπτομέρειες όμως που διακρίνονται δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για το αν είναι το Golf R κάτω από το εντυπωσιακό Estate αμάξωμα, που με το «κουστούμι» της έκδοσης Alltrack γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Μπορεί να είναι «ντυμένο» απλά και μόνο για να μας μπερδέψει. Ο «κατασκοπικός φακός» εντόπισε για πρώτη φορά στην έκδοση Alltrack, το Golf R Estate που θα αποτελέσει την εναλλακτική πρόταση στα SUV από τη Volkswagen. Οι πιο αξιοσημείωτες από τις «λεπτομέρειες» που προδίδουν το δυναμικό χαρακτήρα του μοντέλου, είναι οι ζάντες αλουμινίου που υποστηρίζονται από ένα σύστημα πέδησης υψηλής απόδοσης με μπλε δαγκάνες στα φρένα. Το πρωτότυπο έχει επίσης εξοπλιστεί με έναν πίσω προφυλακτήρα που έχει τροποποιηθεί ώστε να επιτρέπει τη φιλοξενία τεσσάρων απολήξεων της εξάτμισης. Φυσικά, το μοντέλο παραγωγής θα έχει αρκετές διαφορές, καθώς στο μπροστινό μέρος θα έχει πιο έντονα sport στοιχεία. Μπορούμε επίσης να περιμένουμε αεροδυναμικές πλευρικές προσθήκες στο αμάξωμα, μεγαλύτερη πίσω αεροτομή και πιο «επιθετικό» διαχύτη.


Οι σπορ αλλαγές θα συνεχιστούν και στην καμπίνα, καθώς θα πρέπει να περιμένουμε σπορ καθίσματα με το λογότυπο «R» και δερμάτινες επενδύσεις. Μπορούμε επίσης να περιμένουμε ένα σπορ τιμόνι με paddle shifters και ένα ειδικό κουμπί R που θα θέτει το όχημα σε μια ειδική λειτουργία απόδοσης, συντονίζοντας ανάλογα την ανάρτηση, τον κινητήρα και την απόκριση του κιβωτίου των ταχυτήτων. Η Volkswagen έχει μιλήσει λίγο για το επερχόμενο Golf R το οποίο αναμένεται να εφοδιάζεται με έναν τετρακύλινδρο κινητήρα 2.0 λίτρων με υπερσυμπιεστή που θα εμφανίζει απόδοση κοντά στους 340 ίππους με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και τετρακίνηση.

Πηγή: CarScoops
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ