2020-08-28 21:56:46
Φωτογραφία για Jaguar F-Pace SVR
Περιορίζεται σε μόλις 100 μονάδες παγκοσμίως, διατίθεται από 123.000 ευρώ, 39.000 ευρώ παρακαλώ περισσότερο από την εργοστασιακή F-Pace SVR.

Με τους αναβαθμισμένους υπερσυμπιεστές, το νέο σύστημα φιλτραρίσματος αέρα υψηλής απόδοσης, το προσαρμοσμένο ενδιάμεσο intercooler και το αναδιαμορφωμένο λογισμικό κινητήρα, ο υπερτροφοδοτούμενος V8 5,0 λίτρων αποδίδει 676 ίππους και 720 Nm ροπής.

Οι επιπλέον 126 ίπποι και τα 40 Nm ροπής είχαν ως αποτέλεσμα το 0-100 km/h να ολοκληρώνεται σε 3,8 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να προσεγγίζει τα 314 km/h, από τα 4,3 δευτερόλεπτα του εργοστασιακού μοντέλου και τα 283 km/h τελικής ταχύτητας, αντίστοιχα.

«Το Stealth προσθέτει αποδείξεις για τον ισχυρισμό πως είναι το ταχύτερο SUV της Βρετανίας, αφού νίκησε πρόσφατα αντίπαλους όπως οι Lamborghini Urus, Aston Martin DBX και Bentley Bentayga – σε έναν αγώνα drag στο διάσημο πεδίο δοκιμών, VMAX200», ανακοίνωσε η εταιρεία.


Το μοντέλο της Lister δεν θα περάσει απαρατήρητο, καθώς διαθέτει προσαρμοσμένο αμάξωμα από ανθρακονήματα, πρησμένους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, φαρδύτερα τόξα τροχών, νέες πλευρικές ποδιές και ένα μεγάλο πίσω διαχύτη. Στη βελτιωμένη εμφάνιση συμβάλλουν και οι τροχοί Vossen 23 ιντσών, οι οποίοι αποτελούν το μόνο στοιχείο του αυτοκινήτου που δεν έχει κατασκευαστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με τη Lister, και ένα νέο σύστημα εξάτμισης από ανοξείδωτο ατσάλι με άκρα από ανθρακονήματα, ενώ η άμεση και ασφαλής πέδηση εξασφαλίζεται από τα αναβαθμισμένα φρένα.

Με έως και 36 επιλογές χρωμάτων για το εσωτερικό και 90 διαφορετικές επιλογές στα υλικά που καλύπτουν το ταμπλό, τα σπορ καθίσματα, το τιμόνι, την επένδυση οροφής και τις ζώνες ασφαλείας, πιθανότατα δεν θα υπάρχουν δύο πανομοιότυπα Stealth εκεί έξω.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ