2020-09-18 14:08:25
Φωτογραφία για Οι «Ιστορίες μόδας με την Κάτια Ζυγούλη» κάνουν πρεμιέρα αύριο

Τι λένε τα ρούχα που φοράμε για εμάς τους ίδιους; Τι δηλώνουμε εμείς μέσα από τα ρούχα που φοράμε; Τελικά, για ποιον ντυνόμαστε; Οι απαντήσεις, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής της ΕΡΤ1 «Ιστορίες μόδας με την Κάτια Ζυγούλη», το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020, στις 16:00.

«Το ρούχο, όπως και η μόδα, είναι επικοινωνία και μέσα από αυτό διαλέγουμε τον ρόλο μας», σημειώνει η Γαλάτεια Λασκαράκη, δημοσιογράφος και διευθύντρια γυναικείου περιοδικού.



Ο fashion entrepreneur Λάκης Γαβαλάς αποκαλύπτει ποια είναι η κινητήριος δύναμη  πίσω από το ντύσιμό του, σε σχέση με την ενδυματολογικά περίπλοκη καθημερινότητά του.



Η κλινική ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια Ντέπη Ρίζου εξηγεί πώς μπορεί το ντύσιμο να λειτουργήσει θεραπευτικά, ενώ ο σχεδιαστής Άγγελος Τσακίρης τονίζει τη σημασία της χρηστικότητας ενός ρούχου, μέσα στο οποίο μια γυναίκα μπορεί να νιώθει άνετα από το πρωί μέχρι το βράδυ.



Τέλος, η Κάτια Τρακαδά, trend forecaster και σύμβουλος branding, εξηγεί το φαινόμενο των τάσεων στη μόδα, από την άνοδό τους μέχρι την πτώση.

Παρουσίαση – Αφήγηση: Κάτια Ζυγούλη

Ιδέα – Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Άννα Παπανικόλαου

Αρχισυνταξία: Έλις Κις, Βιβή Μωραίτου

Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Πανονίδης

Δ/νση φωτογραφίας: Ευθύμης Θεοδόσης

Δ/νση παραγωγής: Παντελής Καρασεβδάς



Παραγωγή: Μάριαμ Κάσεμ



Εκτέλεση παραγωγής: Filmiki Productions



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ