2020-09-26 14:07:14
Φωτογραφία για Βρήκαν «ορφανή» φυτεία με 102 χασισόδεντρα
Η εξερεύνηση που έγινε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας σε μια

αγροτοδασική περιοχή στους Χριστιάνους του Δήμου Τριφυλίας στη Μεσσηνία, αποκάλυψε έναν ειδικά διαμορφωμένο και κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο στον οποίο άγνωστοι καλλιεργούσαν 102 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 2,50 μέτρων. Παρά την ενέδρα που έστησαν οι αστυνομικοί, οι καλλιεργητές δεν εμφανίστηκαν κι έτσι τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Η έρευνα για τον εντοπισμό τους συνεχίζεται.

Συλλήψεις για ναρκωτικά και σε Ρόδο, Ημαθία και Οινιάδες

Στην παραλία της Παναγίας Τσαμπίκας στη Ρόδο καλλιεργούσε τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,25 μέτρου ένας 54χρονος, που εντοπίστηκε από αστυνομικούς ης Δίωξης Ναρκωτικών και συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, ορίστηκε ρητή δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος.


Δυο, αλλά... γιγάντια ήταν τα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 3,10 και 3,50 μέτρων, τα οποία καλλιεργούσε σε αγροτική περιοχή της Ημαθίας ένας Έλληνας που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Βέροιας και Αλεξάνδρειας. Στον χώρο κατασχέθηκαν φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 548 γραμμαρίων και ένα κομμένο δενδρύλλιο, ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν κρυμμένες ποσότητες κάνναβης βάρους 32,8 γραμμαρίων.

Ένας 60χρονος Ρομά συνελήφθη σε χωριό των Οινιάδων μετά από έρευνα που έκαναν στο σπίτι του οι αστυνομικοί, οι οποίοι κατέσχεσαν δύο δενδρύλλια κάνναβης, 280 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 205 γραμμάρια λαθραίου καπνού και δύο μεταλλικούς τρίφτες.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ