2020-10-01 14:38:08
Φωτογραφία για Μελάνια Τραμπ: «Ήξερα ότι ο Ντόναλντ θα έβγαινε πρόεδρος, όποτε κι αν κατέβαινε υποψήφιος»
Μίλησε στο βρετανικό περιοδικό «Tatler» - «Πιστεύω στον καπιταλισμό της ελεύθερης αγοράς» δηλώνει, όταν ερωτάται για το γεγονός ότι μεγάλωσε σε κομμουνιστικό καθεστώς

Σε μία εκ βαθέων συνέντευξή της στο βρετανικό lifestyle περιοδικό «Tatler», η καλλίπυγη «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, αποκάλυψε ότι ήταν βέβαιη πως, όταν ο σύζυγός της θα διεκδικούσε τον προεδρικό θώκο, θα κέρδιζε.

Η συνέντευξή της προαναγγέλλεται στο εξώφυλλο του περιοδικού, υπό τον τίτλο:«Οι τελευταίες μέρες της ως Πρώτης Κυρίας; Η Μελάνια μιλά στο «Τatler». Ωστόσο, στο εξώφυλλο δεν ποζάρει η ίδια, αλλά η «αντάρτισσα» των βρετανικών ανακτόρων, σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ.

Η Μελάνια υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, ότι ο σύζυγός της, Ντόναλντ Τραμπ, είχε γνωστοποιήσει τις προεδρικές του βλέψεις σε συνέντευξή του το 1999 στο CNN. Σε δηλώσεις του στον βετεράνο της δημοσιογραφίας, Λάρι Κινγκ, ο Τραμπ είχε πει ότι σκεφτόταν να διεκδικήσει το ύπατο αξίωμα των ΗΠΑ, αλλά, όπως τόνισε η σύζυγός του, γνώριζε ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή.


«Το ξέραμε ότι δεν ήταν η κατάλληλη χρονική συγκυρία. Γνώριζα όμως ότι, αν και όποτε κατέβαινε υποψήφιος, θα έβγαινε νικητής» δήλωσε η Μελάνια.

«Μεγάλωσα σε μια όμορφη οικογένεια κι είχα υπέροχη παιδική ηλικία» λέει στο περιοδικό «Tatler». «Η μητέρα μου κι ο πατέρας μου μας έμαθαν πόσο σημαντική είναι η μόρφωση, η σκληρή δουλειά κι η οικογένεια» προσθέτει.

Η παιδική της ηλικία και τα χρόνια που έζησε αργότερα σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες την προετοίμασαν για το ρόλο της «Πρώτης Κυρίας» των ΗΠΑ -έναν θεσμό, ωστόσο, που οι Αμερικανοί θεωρούν ξεπερασμένο.

«Μεγαλώνοντας στη Σλοβενία και ζώντας σε νεαρή ηλικία στο Μιλάνο και το Παρίσι και στη συνέχεια μετακομίζοντας στην ηλικία των 20 στη Νέα Υόρκη, όλα αυτά με βοήθησαν να υπηρετήσω το υπέροχο έθνος μας ως «Πρώτη Κυρία» λέει η τρίτη σύζυγος του Αμερικανού προέδρου.

Η Μελάνια Τραμπ είναι η πρώτη σύζυγος προέδρου των ΗΠΑ, της οποίας τα αγγλικά δεν είναι η μητρική της γλώσσα. Εκ των υστέρων απέκτησε την αμερικανική υπηκοότητα. Όταν ρωτήθηκε πώς διαμόρφωσαν τον χαρακτήρα της τα βιώματά της και το γεγονός ότι μεγάλωσε σ’ ένα κομμουνιστικό καθεστώς, δήλωσε: «Ένα έχω να σας πω: Πιστεύω στον καπιταλισμό της ελεύθερης αγοράς».

Η 50χρονη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ γεννήθηκε το 1970 και μεγάλωσε στη Σεβνίτσα, μια μικρή βιομηχανική πόλη στη Σλοβενία.

Ξεκίνησε την πασαρέλα σε ηλικία 16 ετών και δύο χρόνια αργότερα εγκατέλειψε την πατρίδα της, που ανήκε τότε στις χώρες του Σιδηρού Παραπετάσματος κι έπιασε δουλειά σε πρακτορείο μοντέλων στο Μιλάνο, όπου εργάστηκε όπως και στο Παρίσι, προτού μετακομίσει το 1996 στη Νέα Υόρκη.

Γνώρισε τον μέλλοντα σύζυγό της σε ένα πάρτι το 1998 και επτά χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα. Το 2006 απέκτησαν το μοναχοπαίδι τους, τον 14χρονο σήμερα Μπάρον. Ο πατέρας της Βίκτορ Κνάους, ήταν έμπορος αυτοκινήτων κι η μητέρα της, Αμαλία, σχεδιάστρια παιδικών ρούχων.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ