2020-10-25 10:49:37
Φωτογραφία για Τύπος ξέχασε στο τρένο τσάντα με κοκαΐνη αξίας 40.000 ευρώ και κάλεσε την αστυνομία για να το δηλώσει


Ένας άντρας ξέχασε την τσάντα του, που περιείχε κοκαΐνη αξίας 40.000 ευρώ, στο τρένο και τηλεφώνησε στην αστυνομία για να το αναφέρει... Τέρας εξυπνάδας ένας τύπος από το Δουβλίνο, που έχασε κοκαΐνη αξίας 40.000 ευρώ και τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα για να το αναφέρει!

Ο Ντάρεν Μπάρνγουελ, 20 ετών, ταξίδευε στο Κορκ με τρένο πριν από δύο χρόνια.

Πανικοβλήθηκε, λοιπόν, όταν αποβιβάστηκε στις 16 Αυγούστου 2018 και συνειδητοποίησε ότι δεν κρατούσε πια την τσάντα του, που περιείχε την κοκαΐνη, καθώς την είχε ξεχάσει στο βαγόνι! Προσπάθησε να επιστρέψει στο τρένο, για να αναζητήσει το «πακέτο», αλλά το προσωπικό ασφαλείας δεν τον άφηνε.

Στη συνέχεια, δε και πάνω στην ταραχή του, τσακώθηκε με το προσωπικό, φτάνοντας, μάλιστα, στο σημείο να κάνει το απίστευτο: Να καλέσει την αστυνομία για να δηλώσει την απώλεια της τσάντας!

Η τσάντα, λοιπόν, πράγματι, βρέθηκε, ωστόσο ο διοικητής της αστυνομίας, κάποιος O'Sullivan, είδε τον πανικοβλημένο 20χρονο και κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά. Άνοιξαν, έτσι, την τσάντα και ανακάλυψαν μια μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης, η αξίας της οποίας εκτιμάται ότι ανέρχεται σε 40.000 ευρώ.

Ο νεαρός συνελήφθη από την αστυνομία και ομολόγησε την ενοχή του για κατοχή κοκαΐνης, με σκοπό, όπως είπε στο δικαστήριο πριν από λίγες μέρες, να την προμηθεύσει σε άλλους την ίδια ημέρα... Για αυτό και είχε πανικοβληθεί, φτάνοντας στο σημείο να... μαρτυρήσει χωρίς ξύλο!
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ