2020-10-30 14:30:17
Φωτογραφία για Tik Talk: Γιατί δεν προβλήθηκε το επεισόδιο με τους αρνητές του κορονοϊου;



Η νέα εκπομπή του Αντώνη Σρόιντερ, "Tik Talk" ,χθες το βράδυ ενώ είχε παίξει το trailer για το επεισόδιο εν τέλη δεν προβλήθηκε.Το κεντρικό θέμα της εκπομπής ήταν «Κορονοϊός και θεωρίες συνωμοσίας».

Το γεγονός αυτό σχολίασαν και στην εκπομπή το «Πρωινό» και ο  Αλέξης Μίχας ανέφερε πως λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων αλλά και εν αναμονής των νέων μέτρων που θα ανακοινώσει σήμερα ο Πρωθυπουργός,το κανάλι επέλεξε να μην μεταδοθεί η εκπομπή.

Ο Γρηγόρης Πετράκος,ένας εκ των αρνητών της πανδημίας του κορονοϊου, αντέδρασε για την απόφαση αυτή και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook έγραψε: «Τελικά, μάλλον ο Σύψας όσο μοντάζ κι αν κάνανε δεν μπόρεσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και η εκπομπή κόπηκε. Ένα πράγμα δεν μπορείς να νικήσεις. Την Αλήθεια» έγραψε χαρακτηριστικά.



Πριν από λίγο μάλιστα,ο Γρηγόρης Πετράκος έγραψε στα social media του πως η εκπομπή δεν κόπηκε για τα όσα είπε ο ίδιος, αλλά για την συνέντευξη του λοιμωξιολόγου και παιδιάτρου κ. Καβαλιώτη.

«Η σημαντική συνέντευξη που κόπηκε χθες από τον Alpha δεν ήταν η δική μου. Ήταν του κυρίου Καβαλιώτη, Παιδίατρου – Λοιμωξιολόγου, Διευθυντή Παιδιατρικής Κλινικής Νοσοκομείου Ειδικών Παθήσεων (Λοιμωδών) Θεσσαλονίκης! Τον κορυφαίο αυτόν Ελληνα γιατρό τον έφεραν με αεροπλάνο από Θεσσαλονίκη για την εκπομπή. Αυτά που είπε στη συνέντευξη ήταν φωτιά κατά των μέτρων και της βιοτρομοκρατίας που ζούμε (δικά του λόγια). Στο τρέιλερ τον αποκάλεσαν "αρνητή γιατρό"...ποιον; τον Καβαλιώτη! Ψάξτε το βιογραφικό του... Ο άνθρωπος είναι καταξιωμένος και σπουδαίος επιστήμονας. Κουβέντα γι αυτόν... Και λένε ότι κόπηκε η δική μου συνέντευξη... Με βρίζουν γιατί μίλησα ενώ δεν είμαι γιατρός, και κόβουν τη συνέντευξη ΚΟΡΥΦΑΊΟΥ λοιμοξιολόγου... Εγώ ότι βρήκα τόσους μήνες, το μοιράστηκα με ολους στο βίντεο της 28ης. Οι δημοσιεύσεις μου για το θέμα σταματάνε εδώ! Γι αυτό άλλωστε έφτιαξα το βίντεο. Γιατί κουράστηκα καθημερινά να αντιπαρατιθεμαι. Τα στοιχεία που βρήκα είναι εκεί για όποιον θέλει να τα ερευνήσει.  Δεν είχα σκοπό να πείσω κανέναν γι αυτά που λέω πάρα μόνο να παρακινήσω τον καθένα μας να ενεργοποιήσει την προσωπική του διάκριση. Αυτός είναι ο πόλεμος της δικής μας γενιάς. Κάντε πόλεμο με τον εχθρό, όχι μεταξύ σας...», έγραψε







Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ