2020-11-15 20:30:17
Φωτογραφία για Porsche 919 Hybrid
Porsche 919 Hybrid είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα στην αγωνιστική ιστορία της Porsche έχοντας στο ενεργητικό της 33 νίκες, τρία Πρωταθλήματα Κατασκευαστών και άλλα τόσα Πρωταθλήματα Οδηγών.

Σήμερα με το σχεδιαστικό πρωτότυπο 919 Street η γερμανική εταιρία μας δίνει μια γεύση του πως θα μπορούσε να είναι μια έκδοση δρόμου της 919 η οποία θα χρησιμοποιούσε φυσικά το εξαιρετικά προηγμένο υβριδικό σύστημα ισχύος. Το πρωτότυπο διαμορφώθηκε σαν μοντέλο 1:1 από πυλό και φυσικά ο σχεδιασμός του βασίστηκε κατά κόρον στο αγωνιστικό μοντέλο και στις αεροδυναμικές λύσεις που είχαν υιοθετηθεί σε αυτό.

Πέραν κάποιων λεπτομερειών είναι σαν να βλέπουμε την 919 Hybrid χωρίς τα αγωνιστικά χρώματα καθώς έχει διατηρηθεί αμετάβλητο το εμπρός μέρος με τα χαρακτηριστικά φώτα, το μεγάλο πτερύγιο στην οροφή και μόνο πίσω η τεράστια αεροτομή του αγωνιστικού μοντέλου έχει αντικατασταθεί με μια σαφώς πιο διακριτική.

Αν και το συγκεκριμένο πρωτότυπο δεν δημιουργήθηκε με σκοπό να διεκδικήσει το πράσινο φως για να περάσει στην παραγωγή η ομάδα που το εμπνεύστηκε έχει φανταστεί την 919 Street να χρησιμοποιεί το ίδιο μονοκόκ από ανθρακονήματα και φυσικά την ίδια υβριδική μονάδα με υπερτροφοδοτούμενο 2λίτρο V4 κινητήρα και προηγμένο σύστημα ανάκτησης ενέργειας που υπήρχε και στο αγωνιστικό.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ