2020-11-18 12:55:36
Φωτογραφία για Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ακτίου Βόνιτσας: Συμβολική κατάληψη των κτιρίων της Τράπεζας Πειραιώς και της Εθνικής Τράπεζας. -Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020
 Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ακτίου Βόνιτσας: Το αίτημά μας για μη κλείσιμο των υποκαταστημάτων Βόνιτσας ενισχύουν και οι μεγάλες επενδύσεις στην περιοχή μας.

 

       Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ακτίου Βόνιτσας με τη με αρ. 159/2020 απόφασή του διατύπωσε, για το κλείσιμο των υποκαταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς και της Εθνικής Τράπεζας στην Δημοτική Κοινότητα Βόνιτσας, το κάτωθι Ψήφισμα: 

 

      Με πολλή λύπη πληροφορηθήκαμε τον σχεδιασμό να κλείσουν τα υποκαταστήματα της Τράπεζάς Πειραιώς και της Εθνικής Τράπεζας στην Βόνιτσα.

Μια  τέτοια απόφαση θα αποτελέσει μία δυσάρεστη εξέλιξη για την περιοχή, θα δημιουργήσει ένα ανυπέρβλητο κενό και θα υποβάλει σε μεγάλη ταλαιπωρία τους κατοίκους της περιοχής, καθώς τα συγκεκριμένα υποκαταστήματα είναι το μοναδικά υποκαταστήματα της τράπεζας Πειραιώς και της Εθνικής Τράπεζας στην περιοχή του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας και μέχρι την Κοινότητα Μύτικα του όμορου Δήμου Ξηρομέρου.

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ