2020-11-24 16:40:05
Φωτογραφία για Τι συμβαίνει τελικά με την Ελένη Μενεγάκη και τον ΑΝΤ1;



Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, κυκλοφόρησαν έντονες φήμες πως η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στα τηλεοπτικά δρώμενα και συγκεκριμένα στο κανάλι που ουσιαστικά έχτισε τον μύθο της, στον ΑΝΤ1. Ορισμένα δημοσιεύματα μάλιστα, ήθελαν την παρουσιάστρια να έχει υπογράψει ήδη διετές συμβόλαιο συνεργασίας με το κανάλι του Αμαρουσίου, ενώ δεν απέκλειαν την επιστροφή της στο β' μισό της σεζόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zappit, δεν έχει γίνει καμία κίνηση προσέγγισης του ΑΝΤ1 προς την Ελένη Μενεγάκη. Μπορεί η ίδια να διατηρεί άριστες σχέσεις τόσο με τον Θοδωρή Κυριακού όσο και με την διοίκηση του καναλιού, ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει ανοίξει κανένας δίαυλος επικοινωνίας. Άλλωστε, η παρουσιάστρια είχε κάνει γνωστή την πρόθεση της να παραμείνει εκτός τηλεόρασης τουλάχιστον μέχρι τον ερχόμενο Οκτώβρη. 

Οι μεγάλες οικονομικές απολαβές είναι βέβαια άλλο ένα αγκάθι σε μία πιθανή συνεργασία, αφού είναι κάτι που δεν ταιριάζει καθόλου στη λογική που ακολουθεί ο ΑΝΤ1. Βλέπουμε καθαρά τα τελευταία χρόνια το κανάλι ακολουθεί την τακτική του «διαίρει και βασίλευε», επιλέγει δηλαδή να δαπανά μεγάλα κεφάλαια σε πολλές παραγωγές και πρόσωπα και όχι να ρίχνει το βάρος του σε μία συγκεκριμένη ζώνη/project,



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ