2020-12-04 09:00:14
Φωτογραφία για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Τα νούμερα τηλεθέασης είναι δύσκολα να τα ερμηνεύσεις»



H παρουσιάστρια του "Pop Up", Ηλιάνα Παπαγεωργίου,βρέθηκε στο πλατό του "The 2Night Show" και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλους και για ολα.

Η παρουσιάστρια του ALPHA ,μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασηςτης εκπομπής της.

Η ίδια απάντησε με ειλικρίνεια: «Τα μονοψήφια νούμερα; Φυσικά τα παρακολουθώ. Ε γίνονται καμιά φορά και διψήφια. Φυσικά και μπαίνω στη διαδικασία και τα παρακολουθώ. Δε με στενοχωρεί. Είμαστε δυο μήνες στον αέρα. Είναι μια καινούρια και φρέσκια εκπομπή. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο.

Είναι μια δύσκολη περίοδος και για την τηλεόραση. Ούτε εγώ ξέρω πόσες εκπομπές είναι απέναντι και παλεύουν. Όλοι οι άνθρωποι παλεύουν. Είναι λογικό. Έχει σημασία να καταλάβει ο τηλεθεατής τι βλέπει, ειδικά όταν είναι κάτι καινούργιο. Να δώσει ραντεβού μαζί σου κι ότι θα σε δει για να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει. Εμείς κάνουμε ψυχαγωγία. Έχω δει λίγες φορές την εκπομπή μου γιατί αποφεύγω να βλέπω τον εαυτό μου.

Θέλω να βλέπω τι θέλει ο κόσμος να δει με τι χαίρεται και για αυτό βλέπω και τα νούμερα τηλεθέασης, τα οποία είναι πολλές φορές δύσκολα να τα ερμηνεύσεις. Μπήκα στα δύσκολα και χαίρομαι γιατί μαθαίνω τι κάνω. Καλύτερα να μάθεις στα δύσκολα από την αρχή, παρά να σου είναι όλα εύκολα».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εκεί που γεννιούνται τ' άστρα.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εκεί που γεννιούνται τ' άστρα.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ