2020-12-06 16:00:21
Φωτογραφία για Τι διαφορετικό θα δούμε στην νέα εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου;

Καλεσμένη στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» βρέθηκε σήμερα η Τατιάνα Στεφανίδου καθώς αύριο κάνει πρεμιέρα με την εκπομπή "T-Live".

«Είναι κάτι καινούριο. Για εμένα τρελό άγχος. Είναι κάτι τελείως καινούριο διότι μου προτάθηκε από τον Alpha να κάνω μια εκπομπή, που θα έχει ως κύρια βάση την ενημέρωση. Βεβαίως πάντα είχα ως βάση την ενημέρωση. Ακόμα κι όταν έκανα πριν 20 χρόνια gossip και στο κοινωνικό. Αυτό όμως είναι ακόμα πιο ενημερωτικό.

Έχουμε ετοιμάσει λοιπόν κάτι που είναι πολύ γρήγορο, έχουμε ετοιμάσει κάτι στο οποίο έχουμε εκμεταλλευτεί όλα όσα μπορεί να μας προσφέρει ο Alpha. Εδώ λοιπόν επειδή είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που βγαίνω από σταθμό και επειδή υπάρχουν κάποιες τεχνικές δυνατότητες ξεχωριστές, προσπαθήσαμε να τις εκμεταλλευτούμε όλες και να βγάλουμε μία διαφορετική εικόνα.

Η εκπομπή θα είναι διαφορετική από αυτό που έχουν δει. Δεν θα έχει καναπέ για παράδειγμα. Έχω να βγάλω εκπομπή δίχως καναπέ, δεν ξέρω πόσα χρόνια. Με χαρακτηρίζει αυτός ο καναπές. Θα είμαι όρθια και κάποια στιγμή θα μπαίνει και ένα τραπέζι. Θα είναι μια εκπομπή, αρκετά διαφορετική από αυτό που έχει συνηθίσει ο κόσμος να βλέπει από μένα. Και εύχομαι να αρέσει» είπε, μεταξύ άλλων, η Τατιάνα Στεφανίδου.





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ