2020-12-10 14:40:09
Φωτογραφία για Ικανοποίηση στο Open για την prime time



Όντας μόλις δύο χρόνια στον αέρα, το «ανοιχτό κανάλι» δεν έχει ακόμη τη δυνατότητα να στηριχθεί στην ταινιοθήκη του, όπως το Mega, ο ΑΝΤ1, ο Alpha και η ΕΡΤ1, ενώ φέτος δεν έχει επενδύσει στη μυθοπλασία, όπως οι περισσότεροι ανταγωνιστές του. Έτσι το Open στράφηκε σε μια πιο ανέξοδη λύση, που εφαρμόζει και το Star εδώ και χρόνια, η οποία μέχρι στιγμής του «βγαίνει».

Αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open και μέχρι αργά το βράδυ, έχει καθιερωθεί πλέον η ζώνη «OpenMyCinema», με δύο (συνήθως) ταινίες back-to-back κάθε μέρα. Κορυφαίες παραγωγές όπως π.χ. όλα τα «Rocky», ο «Ροζ Πάνθηρας», το «Forrest Gump», η «Εκδίκηση της Ξανθιάς», και δημοφιλείς παιδικές ταινίες, παίζουν απέναντι από τα «βαριά χαρτιά» του ανταγωνισμού αλλά τα δελτία ειδήσεων του ΣΚΑΪ, του Star και του Mega.

Στις έως τώρα μετρήσεις τηλεθέασης στο prime time, η κινηματογραφική ζώνη του Open βρίσκεται τις περισσότερες φορές πάνω από τον βασικό ανταγωνιστή του καναλιού, το Mega, το οποίο παρατάσσεται με παλιές σειρές του εκείνες τις ώρες. Αναλόγως τις ταινίες μάλιστα, το «ανοιχτό κανάλι» περνά μπροστά ακόμα και από κανάλια του «Top 4», όπως έγινε με το πρώτο «Rocky».

Όπως φαίνεται, η ζώνη «OpenMyCinema» γίνεται μια εναλλακτική λύση, για όσους τηλεθεατές δεν ελκύονται από τα ριάλιτι, τις σειρές και τα κεντρικά δελτία ειδήσεων, αλλά και όσους δεν έχουν πρόσβαση σε συνδρομητικές πλατφόρμες. Και ειδικά τώρα, την περίοδο του lockdown, όπου οι κινηματογράφοι και οι χώροι διασκέδασης γενικά, παραμένουν κλειστοί επ' αόριστον...

Πηγή: e-tetradio



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ