2020-12-13 15:00:16
Φωτογραφία για «Survivor»: Αυτές τις αλλαγές θα δούμε στον νέο κύκλο



Φουλάρει τις μηχανές ο Ατζούν Ιλίτζαλι για το νέο «Survivor», που θα βγει στο δεύτερο μισό της σεζόν στη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Στόχος να ξεκινήσει να προβάλλεται στα τέλη Γενάρη και θα έχει την κλασική του μορφή, δηλαδή «Μαχητές» και «Διάσημοι». Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η επιλογή του καστ των «Μαχητών» έχει φτάσει στην τελική τριαντάδα και η δεκάδα θα επιλεγεί από τον ίδιο τον Ατζούν, αλλά και στελέχη του ΣΚΑΪ.

Τα αγωνίσματα δεν θα είναι τόσο δύσκολα όσο στους προηγούμενους τρεις κύκλους, καθώς στρατηγικά το κανάλι και ο παραγωγός επιλέγουν να δώσουν έμφαση σε προσωπικότητες και ανθρώπους της διπλανής πόρτας με τους οποίους μπορεί να ταυτιστεί το τηλεοπτικό κοινό. Εξελίξεις υπάρχουν και στους «Διάσημους»: Τα νέα ονόματα που ακούγονται είναι του ολυμπιονίκη Ιωάννη Μελισσανίδη, της τραγουδίστριας Θωμαΐδος Απέργη και της Έλενας Γαλύφα. Έχουν ακουστεί τις προηγούμενες μέρες επίσης οι τραγουδιστές Πάνος Καλλίδης και Άρης Μακρής, καθώς και μία εκ των Ιωάννας Τούνη και Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

Μεγάλο μυστήριο παραμένει το τι θα γίνει με τον Σάκη Τανιμανίδη. Αν και πηγές του ΣΚΑΪ επιμένουν πως θα είναι κανονικά στην παρουσίαση του ριάλιτι επιβίωσης, κάποιες άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για προβληματισμό του παρουσιαστή, όχι φυσικά γιατί έχει κάποιο θέμα με το κανάλι ή την παραγωγή, αλλά γιατί δεν θέλει να αφήσει τη σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα, μόνη της στην Ελλάδα τους πρώτους μήνες της κύησής της στα δίδυμα. Σενάρια έχουν φέρει και πάλι το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου στο τραπέζι για τη θέση του παρουσιαστή, κάτι το οποίο ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν επιβεβαιώνεται ούτε από τον «Ντάνο» ούτε όμως από το κανάλι.

 Πηγή: «On time»



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ