2021-01-12 13:39:49
Φωτογραφία για ΒΜW X8 SUV
H BMW εξελίσσει ένα νέο SUV μοντέλο, την Χ8, η οποία αναμένεται να τοποθετηθεί στην κορυφή της πυραμίδας της οικογένειας «Χ». Η φίρμα από το Μόναχο προσθέτει ένα νέο μέλος στην οικογένεια των premium SUV, που εκτός από τον οδηγοκεντρικό του χαρακτήρα, θα έρθει αντιμέτωπο με μοντέλα όπως το Range Rover, η Mercedes-Benz GLS και το Audi Q8.

Η X8 θα είναι το 10ο μέλος της γκάμας «X», ενώ αισθητικά θα ακολουθεί το σχεδιαστικό μοτίβο των Χ4 και Χ6, διαθέτοντας κουπέ προσανατολισμό και γραμμή οροφής, ένα στοιχείο που έχει φανατικούς φίλους στις αγορές της Κίνας και των ΗΠΑ. Όπως μας αποκαλύπτουν οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες, η φιλοσοφία σχεδίασης του αμαξώματος της X8 δεν ακολουθεί κατά πόδας την X7, καθώς υπάρχουν ορισμένες αλλαγές και διαφοροποιήσεις, κυρίως πίσω από τις κολόνες A, ενώ η χαρακτηριστική μάσκα που διχάζει ως προς την αισθητική της, θα εξακολουθεί να δίνει έναν επιβλητικό τόνο, ενώ ιδιαίτερα θα είναι και τα εμπρός LED φωτιστικά σώματα, που θα χωρίζονται σε δύο τμήματα, ένα στοιχείο που θα δούμε και σε επόμενα μοντέλα της ΒMW, όπως τη νέας γενιάς Σειρά 7. Πίσω, κυρίαρχη θέση έχουν φυσικά οι ευμεγέθεις διπλές απολήξεις, ενώ τα τονισμένα φτερά δίνουν την απαραίτητη «επιθετική» εμφάνιση.


Αν και δεν υπάρχουν απτά στοιχεία που να δείχνουν την εικόνα του εσωτερικού, εν τούτοις πηγές μέσα από το εργοστάσιο αναφέρουν ότι θα ακολουθηθεί η ίδια γραμμή με την X7. Αυτό σημαίνει ότι θα κυριαρχούν οι διπλές ψηφιακές οθόνες 12,3 ιντσών, τόσο στον πίνακα οργάνων, όσο και στην κεντρική κονσόλα, με τη δεύτερη να διαθέτει το αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων iDrive. Παρά την κουπέ διαμόρφωσή της, η BMW X8 θα φιλοξενήσει με άνεση ακόμη και τους πίσω επιβάτες της, προσφέροντας μια πραγματική luxury εμπειρία οδήγησης.

Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα η γκάμα των μοτέρ του νέου γερμανικού SUV θα περιλαμβάνει και plug-in υβριδικό σύνολο, το οποίο θα προέρχεται από την αντίστοιχη έκδοση της X5 xDrive 45e, συνδυάζοντας τον τρίλιτρο εξακύλινδρο κινητήρα εσωτερικής καύσης με ένα ηλεκτρικό μοτέρ και μπαταρία 24kWh. Παράλληλα δεν αποκλείεται να εμφανιστεί και η κορυφαία έκδοση X8 M που θα τοποθετηθεί απέναντι στην Porsche Cayenne Coupe Turbo.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ