2021-01-12 17:00:50
Φωτογραφία για Άνω Λιόσια: Μέσω... Tik Tok βρήκαν τον «πιστολέρο» που πυροβολούσε άσκοπα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Αποκαλυπτική η δικογραφία

Μέσω της εφαρμογής TikTok κατάφεραν οι αστυνομικοί να εντοπίσουν τον... πιστολέρο του στα Άνω Λιόσια, που φέρεται να έριχνε ασκοπα με όπλο στον αέρα ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Το protothema.gr αποκαλύπτει τη δικογραφία που σχημάτισαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής που κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του κατηγορουμένου.

«Η Υπηρεσία μας το τελευταίο χρονικό διάστημα έγινε δέκτης πληθώρας καταγγελιών για άσκοπους πυροβολισμούς καθώς και φθορές που έχουν προκληθεί ένεκα των άσκοπων αυτών πυροβολισμών, πράξεις που έλαβαν χώρα κυρίως κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στην ευρύτερη περιοχή του Ζεφυριού, Μενιδίου και των Άνω Λιοσίων», επισημαίνεται στη δικογραφία της υπόθεσης.

«Κατόπιν των ανωτέρω έπειτα από πληροφορίες από ενδελεχή έλεγχο που διενήργησε η υπηρεσία μας και από αξιοποίηση βιντεοληπτικων υλικών μέσω που αναρτήθηκαν κατά την ανωτέρω χρονική περίοδο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαπιστώθηκε να έχει αναρτηθεί την πρωτοχρονια στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης TikTok στο οποίο φαίνεται ο ανωτέρω να κάνει χρήση πιστολιού και βάλει ασκόπως προς άγνωστη κατεύθυνση εντός κατοικημένης περιοχής επι της οδού... στα Άνω Λιόσια Αττικης», τονίζεται στο ίδιο έγγραφο. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ