2021-01-30 07:16:40
Φωτογραφία για Συμμορία πλαστογράφων χρησιμοποιούσε ψεύτικο διαβατήριο του Σταλόνε για διαφημιστικούς σκοπούς
Το διαβατήριο με το όνομα του Σταλόνε, βρέθηκε κατά τη διάρκεια έρευνας σε ένα από τα σπίτια των μελών της συμμορίας στην πόλη Πλόβντιβ - Στις έρευνες συμμετείχαν η Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ και η Europol

Ένα πλαστό διαβατήριο, δηλωμένο στο όνομα του γνωστού ηθοποιού του Χόλιγουντ, Σιλβέστερ Σταλόνε, χρησιμοποιούσε μια βουλγαρική εγκληματική ομάδα για να διαφημίσει τις υπηρεσίες πλαστογραφίας σε πιθανούς πελάτες, ανέφεραν οι τοπικοί εισαγγελείς την Παρασκευή.

Τέσσερα μέλη της συμμορίας κατηγορήθηκαν για εγκλήματα που σχετίζονται με την παραχάραξη και δύο άλλοι για άλλα αδικήματα, ανέφεραν οι εισαγγελείς σε δήλωσή τους.

Το διαβατήριο με το όνομα του Σταλόνε, βρέθηκε κατά τη διάρκεια έρευνας σε ένα από τα σπίτια των μελών της συμμορίας στην πόλη Πλόβντιβ.

Οι εισαγγελείς πιστεύουν ότι «παρουσιάστηκε στους πελάτες ως παράδειγμα της υψηλής ποιότητας κατασκευής» πλαστών εγγράφων από τη συμμορία.

Η έρευνα ήταν μέρος μιας αστυνομικής επιχείρησης που διεξήχθη νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα σε αρκετές βουλγαρικές περιοχές με τη συμμετοχή πρακτόρων της Mυστικής Yπηρεσίας των ΗΠΑ και τη συμμετοχή της Europol.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ