2021-02-03 13:25:41
Φωτογραφία για Η Γερμανία σχεδιάζει τρένα Άμστερνταμ-Βερολίνο κάθε ώρα.
Η Γερμανία εργάζεται για την επιτάχυνση του τρένου μεταξύ του Άμστερνταμ και του Βερολίνου για σχεδόν ανά  μία ώρα, καθώς και για την κυκλοφορία ενός άλλου τρένου στη γραμμή έτσι ώστε ένα τρένο για το Βερολίνο να αναχωρεί από το Άμστερνταμ περίπου κάθε ώρα, ανέφερε το Treinreizer.nl βάσει σχεδίων χρονοδιαγράμματος από τα Γερμανικό Υπουργείο Υποδομών

Η Γερμανία θέλει να μειώσει τον τρέχοντα χρόνο ταξιδιού μεταξύ Άμστερνταμ και Βερολίνου από 6 ώρες και 22 λεπτά σε 5 ώρες και 27 λεπτά έως το 2030. Ο χρόνος ταξιδιού θα επιταχυνθεί σταματώντας το τρένο λιγότερο συχνά. Στο μέλλον, το τρένο θα σταματήσει μόνο στο Rheine, το Osnabrück, το Ανόβερο και το Berlin Spandau στη Γερμανία. Το μεγαλύτερο κέρδος χρόνου δεν σταματάει πλέον στο Stendal, μέσω του οποίου το τρένο μπορεί να πάρει μια πιο σύντομη διαδρομή.

Τα νέα τρένα θα έχουν επίσης μια ελαφρώς υψηλότερη μέγιστη ταχύτητα στα 230 χιλιόμετρα την ώρα αντί για 200 χλμ / ώρα. Αυτό το γρηγορότερο τρένο με λιγότερες στάσεις θα λειτουργεί κάθε δύο ώρες, όπως ακριβώς τώρα.


Επιπλέον, η Γερμανία θέλει ένα άλλο τρένο στη διαδρομή που θα λειτουργεί επίσης κάθε δύο ώρες, αλλά θα σταματά σε περισσότερους σταθμούς. Στη Γερμανία, το τρένο θα σταματήσει σε όλους τους σταθμούς όπου σταματά το τρέχον τρένο προς το Βερολίνο, εκτός από τη στάση στο Stendal που θα αποκοπεί από τη διαδρομή. Το πιο αργό τρένο προς το Βερολίνο θα είναι συνεπώς περίπου 35 λεπτά πιο γρήγορα από την τρέχουσα σύνδεση.

Και τα δύο τρένα θα σημαίνουν ότι ένα τρένο θα τρέχει από το Άμστερνταμ στο Βερολίνο περίπου κάθε ώρα.

nltimes.nl/2021/02/03/germany-planning-amsterdam-berlin-trains-every-hour

Επιμέλεια: Χρήστος Γιαννακίδης

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ