2021-02-07 22:59:14
Φωτογραφία για Porsche 911
Τι άλλο θα δούμε σε αυτή την περίεργη εποχή που διανύουμε. Μια 911 για χρήση μακριά από την άσφαλτο; Δεν έχουν τον Θεό τους. Πρώτα εντοπίστηκε πού αλλού, στο γνωστό σε όλους Nürburgring, στα τέλη του περασμένου έτους, έμοιαζε το ύψος της να είχε αυξηθεί αρκετά μη θυμίζοντας τις υπόλοιπες αδελφές της. Οι θόλοι της ήταν γεμισμένοι με ειδικό αφρό που επιβεβαιώνει τα μεγάλα κενά που υπάρχουν επάνω από τους τροχούς της. Πέρα από αυτό, οι ομοιότητες με οποιαδήποτε άλλη 992 είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς.

Ωστόσο, οι φωτογράφοι κατάσκοποι έχουν τραβήξει νέες φωτογραφίες της 911 4×4 και είναι σαφές ότι το project βρίσκεται ήδη σε προχωρημένο στάδιο. Το πίσω τμήμα γύρω από την πινακίδα κυκλοφορίας έχει σχεδιαστεί ειδικά προκειμένου να ταιριάζει στην υψηλότερη θέση και ο αφρός που λέγαμε πιο πάνω έχει αφαιρεθεί από τους θόλους των τροχών. Ότι και να έχει προγραμματίσει πάντως η Στουτγάρδη, το σίγουρο είναι πως έρχεται σύντομα στη ζωή.

 

Είναι προφανές πως οι έμπειροι μηχανικοί της Porsche εξελίσσουν μια έκδοση Safari της υπάρχουσας γενιάς 911, που είδαμε στο συγκεκριμένο μοντέλο πριν από δεκαετίες. Είναι όντως μια προχωρημένη κίνηση μετά από μεγάλη προσπάθεια, αλλά η φίρμα μας έχει προσφέρει κατά το παρελθόν ειδικές δημιουργίες όπως είναι η 935 Moby Dick. Ας περιμένουμε λοιπόν και θα δούμε. Το σίγουρο είναι πως δεν θα πλήξουμε ποτέ…
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ