2021-02-10 14:26:16
Φωτογραφία για Σκορδά – Λιάγκας: Ξέσπασαν σε λυγμούς on air – Η συγκλονιστική συνέντευξη του Μοθωναίου που λύγισε το πλατό ...
Ο Δημήτρης Μοθωναίος με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάματος τις τελευταίες μέρες και όσα έχει βιώσει ο ίδιος είπε στο τέλος της συνέντευξής του: «Έχω να κοιμηθώ μια βδομάδα με 10 ημέρες. Δεν μπορώ να κοιμηθώ γιατί ξαναβιώνω τον πόνο αυτών των ανθρώπων και τον δικό μου μαζί.

Έστειλε ένα συγκλονιστικό μήνυμα που μας έκανε να λυγίσουμε: «Καθημερινά ξυπνάω και κάνω μία άσκηση, μια σειρά ασκήσεων με αναπνοές και επαναλαμβάνω στον εαυτό μου ότι αξίζω και έχω δικαίωμα στην ευτυχία και στην ομορφιά. Και ακόμα όσο και να το επαναλάβω δεν το πιστεύω. Έχω την τάση να είμαι τελειομανής, να μη στενοχωρώ κανέναν. Νομίζω ότι έκανα εγώ λάθος. Κουβαλάω πάνω μου την ενοχή όλων των ανθρώπων και δεν μου αντιστοιχεί» κατέληξε.

Αυτά τα τελευταία λόγια του συγκλόνισαν όλη την ομάδα του Πρωινού! Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ξέσπασαν σε λυγμούς και ζήτησαν να πάνε διάλειμμα!

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ